SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Clubdagar på Intertsport 24/9-2/10
2023-09-22 11:16

Mellan den 24/9 - 2/10 har vår samarbetspartner Intersport 25% rabatt på allt i butik och på intersport.se, ett perfekt läge att köpa det ni behöver för höstens alla aktiva dagar.

 

Genom ett medlemskap i Club Intersport får du tillgång till unika erbjudanden samt bo­nus på alla dina köp. Välj Umedalens IF under ”Mina sidor” på intersport.se, då går 3% på allt du handlar hos oss tillbaka till UIF utan att din egna bonus påverkas!

 

* Gäller t.o.m. 2/10 på ordinarie priser och kan ej kombineras med andra rabatter och erbjudanden.
Gäller ej produkter markerade med ”exkluderad från rabatter”, cykel, hockey, föreningskläder, supporterprodukter eller beställningsvaror

Fotboll
Anmälan till UIF Fotbollskola V33 STÄNGD!
2023-06-28 16:08, Fotboll

Anmälan till årets Fotbollsskola i Umedalens IF i samarbete med Intersport och AB Bostaden i Umeå har nu STÄNGT! Kontakta alexander.lindgren@umedalensif.se för att undersöka möjligheterna för ev efteranmälan. 

 

SISTA ANMÄLNINGSDAG SÖNDAG 9 JULI

 

Anmälan gör ni via vår bokningssida genom att klicka HÄR! eller genom att klicka er vidare via menyrubriken Anmälan Fotbollsskolan 2023. 

Om ert barn redan är aktivt i föreningen, använd en mailadress som finns kopplad till barnet så kan ni använda befintliga personuppgifter vid anmälan.   

 

När: Vecka 33 (14-17 augusti)

Tid: Måndag till torsdag mellan klockan 09.00 och 14.00.

För: Pojkar och flickor födda 2011 – 2016

Pris: 600 kronor. I priset ingår förutom härliga dagar med mycket fotboll även en fotboll, en t-shirt och en vattenflaska. Medtag egen lunch och mellanmål.

20% syskonrabatt för efterföljande syskon (480 kr)

Var: Umedalens IP, konstgräs

Ledare: Fotbollsskolan leds primärt av äldre aktiva i föreningen 15-17 år gamla.

Huvudansvarig: Willam Erebo Olofsson

 

Vi erbjuder inte fotbollsskola för 6-åringar, i år barn födda 2017 då vi önskar att första introduktionen till föreningen sker via ordinarie verksamhet i någon av våra idrotter. 

 

Vi kan maximalt ta emot 120 deltagare.

 

Om veckan blir fulltecknad kan ni prenumerera på utskick och får då ett mejl om det uppstår lediga platser. 

 

Betalning sker inte i samband med anmälan utan görs mot utskickad avisering veckan före Fotbollsskolan.

 

I samarbete med Bostaden i Umeå erbjuder vi en enkel utlottning om gratis platser till vår Fotbollsskola. Bor ni i en Bostaden-lägenhet, klicka i JA-alternativet på anmälningsformuläret så är ni per automatik med i utlottningen. 

Uppgradering Sportadmin Umedalens IF!
2023-04-28 08:42

I dagarna kommer vi att uppdatera till den senaste versionen av Sportadmin som är vårt administrativa föreningssystem där vi hanterar hemsida, lagsidor, medlemsregister, fakturering etc. 

 

Uppdateringen möjliggör att vi kommer kunna automatisera en viss del av det administrativa arbetet för att på så vis skapa ännu bättre förutsättningar att utveckla vår verksamhet. Det tillkommer även flertalet funktioner som kommer underlätta det administrativa arbetet för våra ledare samt arbetet på kansliet. 

 

Den stora skillnaden för dig som medlem är att betalningsmöjligheterna för att betala medlemsavgifter/träningsavgifter etc utökas och digitaliseras. Betalning kommer kunna ske med fyra nya digitala betalningsmetoder i samarbete med Qvickly (tidigare Billmate) för att ge dig en bättre upplevelse och smidigare betalning.

 

De betalningsmöjligheter som kommer finnas är:

• Kortbetalning
• Swish
• Fakturabetalning*
• Delbetalning*
* vid faktura- eller delbetalning kommer det att tas en lätt kreditupplysning. Detta är en standardkontroll och ingenting
som påverkar din kreditvärdighet.

 

Vad innebär det för mig som medlem?
För dig som medlem innebär det en smidigare upplevelse vid anmälan och betalning, och fler betalningsmetoder. Du får tillgång till MedlemsAppen där du har ditt, eller ditt barns, lags aktiviteter,
kalender, kallelser, utskick mm. Du kan anmäla om du behöver skjuts eller har plats i din bil genom funktionen Samåkning. Du kan i förväg meddela om du eller ditt barn är kommer på träningen genom
funktionen Förhandsrapportera.

 

Om du har barn i andra föreningar som använder Sportadmin kommer du på ett smidigt sätt kunna växla mellan barn/förening för att svara på kallelser/betala fakturor etc. Så länge samma mailadress används kommer systemet att kunna koppla samman barnen även om de är i olika föreningar. 

 

Du får ditt medlemskort digitalt i appen och ser även dina betalningar,
erbjudanden från föreningen, samt mycket, mycket mer.

 

Ladda ner SportAdmin MedlemsApp från AppStore eller Google Play, om du inte redan gjort det!

 

Om ni redan nu har en obetald faktura så kommer ni att kunna betala den via de olika digitala betalningslösningarna direkt övergången är gjord. 


Har ni frågor kring detta kan ni vända er till Alexander på alexander.lindgren@umedalensif.se

090-148790 (växel)

Fira Valborgsmässoafton på Musköten och Umedalens IP!
2023-04-27 08:00

Nu på söndag kommer valborgsmässofirandet åter till Umedalens IP!

Kom och fira tillsammans med oss, Det bjuds på en traditionell majbrasa, vårtal av Lars Lustig samt körsång med Backens Manskör. Vi öppnar upp för korv-, fikaförsäljning och fiskedamm kl 19:00!

 

Strax före kl 20:00 planerar vi att tända majbrasan på grusplanen vilket sedan följs av: 

 

- Vårtal Lars Lustig

- Körsång, Backens Manskör

 

Vårt damjuniorlag i fotboll håller i fikaförsäljning i vår nybyggda cafeteria inne på Musköten samt korvförsäljning och fiskedamm för barnen utomhus.

 

Valborgsfirandet är ett samarrangemang av Umedalens IF, Backens Manskör och Backens PRO. Vi vill rikta ett särskilt tack till våra sponsorer som hjälpt till med förberedelserna, OF Bygg, Dahlbergs Åkeri och ICA Kvantum Kronoparken. 

 

OBS! Det kommer finnas begränsat med parkeringsplatser tillgängliga så ta gärna cykel, buss eller en promenad till området!

 

PS! Om det finns medlemmar som har gamla julgranar, kvistar, ris, buskar, rent träavfall, eller annat lämpligt material som ni vill bli av med och bidra med till brasan så går det bra att lämna detta på lördag mellan kl 11:00-13:00 samt söndag kl 14:00-16:00.  

 

Brasan kommer att börja byggas upp nu på fredag.

 

Varmt välkomna!

 

Fotboll
Uppstartsmöte pojkar/flickor födda 2016 2/5!
2023-04-25 14:25, Fotboll

Nu har det blivit dags att starta upp nya fotbollsgrupper i Umedalens IF!

 

I år välkomnar vi barn födda 2016 att börja spela fotboll med oss. Till att börja med bjuder vi in till ett uppstartsmöte för föräldrar. Detta så vi kan presentera föreningen, vår verksamhet, tänkt upplägg för säsongen och att ni kan få svar på eventuella frågor och funderingar. Förhoppningen är att vi även kan forma ledargrupper för respektive lag på denna träff. 

 

Hjälp oss gärna att sprida till barn på vårt upptagningsområde!

 

DATUM: Tisdag den 2/5

TID: KL 18:30-20:00

PLATS:  Möteslokalen Bollen på Musköten

 

Vi vill gärna att ni anmäler ert barn till gruppen innan mötet, gör via nedan länk eller via formuläret som finns som menyval. 

 

Om ni kan tänka er att ställa upp som ledare får ni gärna skriva in det som kommentar också. 

 

Intresseanmälan fotboll födda 2016

 

Varmt välkomna!

 

UIF Fotbollssektion

Rapport från årsmötet 29 mars!
2023-04-15 10:00
Från vänster; Maya Lindström gymnastik, Stella Korse gymnastik, Maja Greus gymnastik, Ahmad el Mehzaf fotboll, Tobias Backeström friidrott. ,

Den 29 mars höll föreningen årsmöte i våra lokaler på Musköten. 

 

Kompletta handlingar och protokoll från årsmötet hittar du nedan.

Protokoll Årsmöte 2023

Kompletta årsmöteshandlingar 2023

 

På årsmötet delade vi även ut stipendier till ledare och aktiva i föreningen vilka alla bidragit med förtjänstfulla insatser för föreningen under året 2022. 

 

UIF: ungdomsstipendium 2022

Tobias Backeström - Friidrott. Född 2006, en av våra talanger i friidrott. Tobias grenar är medeldistans från 400 meter upp till 1500 meter. Tobias var uttagen att representera Nord Sverige i Barenskampen i friidrott som genomfördes i Tromsö Norge i september 2022.

 

UIF:s ungdomsledarstipendium 2022

Stella Korse och Maja Greus – Gymnastik. Födda 2005 som båda har utbildat sig inom gymnastiken, först som bamsegympaledare och nu senast har de genomfört gymnastikförbundets Baskurs för barn och ungdom. De har tillsammans ansvar för vår yngsta gympagrupp 2 som tränar i Baltichallen på onsdagar. De ser till så att träningarna blir rörelserika och glädjefyllda och dom är mycket omtyckt av både gympaknoddar och föräldrar.

 

 

Veteransektionens stipendium "Årets Kometer" 2022

Ahmad El Mehzaf - Fotboll. Född 2006, kom som kvotflykting till Sverige från Libanon. Född i Syrien och kom till Sverige tillsammans med sin familj 2016/17.  Ahmad har tagit ett stort ansvar för sin egna möjlighet och sin familj att bo och leva i Sverige. Idrottsligt har han spelat fotboll i UIF och innan han kom till Sverige hade han aldrig deltagit i organiserad idrott. Han har varit timanställd helgvakt på Musköten, jobbat i sin fars verksamhet vid badet i Obbola. Ahmad är ett föredöme och ansvarstagande på fotbollsplanen, för sin familj och bland kompisar. Från säsongen 2023 kommer han att spela fotboll med Umeå FC akademi. UIF önskar honom lycka till.

 

Maya Lindström - Gymnastik.  Född 2006, som med stort ansvar tagit över som ansvarig för gymnastiksgrupperna på Musköten. Trots sin unga ålder har hon visat på stor mognad och är mycket omtyckt av våra gympaknoddar. Hon har utbildat sig inom gymnastiken så hon har den licens som krävs för de specialredskap som finns att tillgå i Gymnastikens hus. Hon planerar träningar och sköter om närvaron för sina grupper på ett brilliant sätt. Hon ser till så att barnen får uppleva rörelseglädje och rörelserikedom inom gymnastiken. Hon planerade och genomförde ett miniläger för en av grupperna med både finess och brillans.

Årsmöte Umedalens IF 29 mars kl 19:00!
2023-03-24 15:43

Umedalens IF inbjuder medlemmar till Årsmöte onsdagen den 29 mars klockan 19.00 i Festsalen på Musköten. 

 

Kom och lyssna på Elsa Olsson som inleder årsmötet med att berätta om inkludering av parasport i föreningars verksamhet med utgångspunkt hur vi gjort det i UIF-Friidrott och UIF-modellen. Av Joel Reinholdsson ges vi en inblick i hur det är att vara aktiv inom parafriidrotten och resa runt i Sverige och internationellt och tävla. 

 

Sedvanliga årsmötesförhandlingar vilket även innefattar utdelning av föreningens tre stipendier:

 

UIF:s Ungdomsstipendium

UIF:s Ungdomsledarstipendium

Veteransektionens stipendium "Årets komet"

 

Föredragningslista årsmöte. 

 

Kompletta årsmöteshandlingar hittar ni HÄR, samt på plats under årsmötet. 

 

Välkommen att delta, vi bjuder på fika!

 

Styrelsen

 
Gymnastik
Nu kör vi igång med Dansgrupper på Musköten igen!
2023-03-21 10:09, Gymnastik

Nu på torsdag 23 mars startar vi upp våra dansgrupper på Umedalen i våra lokaler på Musköten igen!

Våra nya dansfröknar Sanna och Jennifer hälsar både de som gått tidigare samt nya dansbarn välkomna till vårens träningar.

 

Vi har platser kvar i alla grupper och anmälan görs till evaflickan@hotmail.com

Dans 1 tränar 17.30-18.10 har barn f.2017,2018,2019

Dans 2 tränar 18.15-19 har barn f. 2014,2015,2016

Dans 3 tränar 19-20 har barn f. 2011, 2012, 2013

 

Vi tränar i Festlokalen på Musköten.

Välkomna med er anmälan! // UIF Gymnastik/Danssektionen

 

 

Vi samarbetar med RF-SISU
2023-03-15 15:30

Alla idrottsföreningar och även vi samarbetar med de olika idrottsförbunden och RF-SISU, vår förening har länge haft ett väl utvecklat samarbete med RF-SISU där vi bland annat arbetar med lärgrupper. En lärgrupp är när en grupp människor, t.ex ledare, diskuterar ett ämne för att lära av och med varandra. Lärgrupper är något som en del av er har hört talats om och föreningen kommer nu att utveckla sättet som vi arbetat med lärgrupper för att mer kunna rikta ämnena och diskussionerna mot vad som är viktigt att utveckla inom vår förening. Hur funkar det?

 

Inbjudan årsmöte 29 mars kl 19:00!
2023-03-13 10:44

Styrelsen för Umedalens IF inbjuder medlemmar till Årsmöte onsdagen den 29 mars klockan 19.00 i Festsalen på Musköten. 

 

Representanter från UIF Friidrott inleder årsmötet med att berätta om sektionens arbete med att inkludera parasport i vår Friidrottsverksamhet samt att vi  bl.a ges en inblick i hur det är att vara ledare inom parafriidrotten. 

 

Föredragningslista årsmöte. 

 

Sedvanliga årsmötesförhandlingar vilket även innefattar utdelning av föreningens stipendier. 

 

Kompletta årsmöteshandlingar kommer laddas upp på föreningens hemsida innan mötet. 

 

Välkommen att delta, vi bjuder på fika!

 

Styrelsen

Nyheter från våra grupper
Fotboll P09, 27/09 21:50 
Fotboll P09, 27/09 20:04 
Bandy Ungdom, 21/09 11:04 
Bandy, 21/09 10:44 
Friidrott, 12/09 10:00 
Friidrott, 04/09 09:56 
 
Huvudsponsorer UIF 2023
Olles Spår Sponsorer 2022/2023