Länk till Träningar/matcher Umedalens IP Konstgräs

Spelschema och boende Piteå Summer Games
2024-06-10 11:14

Spelschema

1an och 2an i gruppspelet fortsätter i slutspel på lördag/söndag. 3an och 4an spelar en avslutningsmatch på söndag. Därefter hemfärd.

Boende (Strömbackaskolan)

Transport
Nu behöver vi alla föräldrar hjälpas åt att samordna transport till Piteå. Mycket bra om vi även kan ha några bilar på plats för transport mellan matcher.

Har någon kännedom om billig minibuss vi kan låna eller hyra?

Reservalternativet för transport är att vissa spelare åker tillsammans med Länstrafikens bussar (avgång 14:30 / 16:15 torsdag).

Hör av er med tips och frågor. Förslagsvis använd vår P11 Facebook grupp. Gå med här om ni inte redan är medlemmar:

Samling

Eftersom första match spelas fredag förmiddag samlas vi torsdag kväll på Strömbackaskolan. Det är även okej att ansluta under fredagen. Vi har en stor trupp och behöver inte samtliga spelare till varje match.

Preliminär packlista:

Fotbollsutrustning (fotbollskor, benskydd, matchtröja, svarta shorts, gula strumpor (minst två par), vattenflaskor)
Ombyteskläder
Regnjacka

Badbyxor
Handduk
Umedalen overall / hoodie (för den som har detta)

Toalettartiklar (tandborste, tandkräm, schampo & tvål m.m.)

Luftmadrass/liggunderlag (maxbredd ca 90 cm då det annars kan bli trångt i klassrummet)
Handduk/filt för att ha under luftmadrass (minskar ljud)
Lakan till madrass
Sovsäck/täcke
Kudde
Pyjamas/sovkläder
Regnjacka
Tofflor
Fickpengar / Swish - för köp av mat/fika

Kortlek/spel

Mat

Mat ingår fredag till söndag. För torsdag behöver vi köpa själva.

Försäljning Newbody
2024-05-07 10:55
För att hjälpa killarna att komma iväg på cup i år och kommande säsong/säsonger så kör vi nu en försäljning av Newbody.
Målet är att varje spelare säljer så att vinsten kommer upp i 500kr/spelare. Det motsvarar 10-11 sålda varor/paket.

Via länken nedan kan ni redan nu registrera er och starta försäljningen genom att dela lagets länk till släkt och vänner och på sociala medier t.ex.

Under kommande vecka får vi säljkataloger som kommer delas ut på någon av träningarna. Hör av er till mig om ni har några frågor eller om det strular med registrering.

Nu kör vi en insats så lagkassan fylls på!
Ekonomi 2024
2024-05-02 10:09

Som alla år behöver vi förstärka lagkassan.

• Sponsring
  • Försäljning
  • Lagarbeten

Sponsring

Det går bra att låta företag sponsra laget via Umedalens IF direkt eller via appen Min Fotboll, se info här.

Försäljning

Vi vill att minst en förälder/familj tar på sig att arrangera en gemensam försäljning (tex plastpåsar, toapapper, lotter eller liknande).

Lagarbeten

Tips om lagarbeten, som krattning & städning, tas tacksamt emot.

Hör av er till Daniel Bergsten eller Anders Carlsson så snart som möjligt.

Säsongsstart 2024
2024-04-10 09:05

Hej! Nu är det äntligen dags för ny säsong! I år spelar vi på liten 9-mannaplan. Vi kommer även få tillskott av några nya spelare denna säsong vilket är jätteroligt för laget!

Träningar

Träningstider på konstgräs är måndagar 17.00 och onsdagar 18.15. Tiderna kan variera pga av att äldre lag ibland spelar matcher på konstgräset. Så håll koll på kalendern och dubbelkolla tiderna inför varje vecka. Vi samlas senast 10 min innan träning i omklädningsrummet.

Kallelser

Kallelse skickas inför varje träning och match. Uppskattas stort om ni kan svara så snart som möjligt när de kommer. Installera gärna SportAdmin appen på telefonen för enkel översikt på kallelser och tider. Det går bra att installera appen även på spelarnas egna telefoner.

Matcher och cuper

Vi deltar i en cup på Umedalens IP redan 27/4 och sedan Laxcupen 5/5. Samt att vi har ett lag anmält till seriespel som vanligt. Som avslutning på vårsäsongen deltar vi i Piteå summer games sista helgen i juni.

Vi kommer kalla till ett föräldramöte för mer info inom kort. Räkna med att vi kommer behöver göra ett försäljningsuppdrag likt tidigare år.

Laxcupen 5e maj
2024-02-28 09:54

Hej, vi kommer att spela Laxcupen i Täfteå. Speldag söndag 5/5. Mer info kommer senare, men boka in datumet så länge.

Piteå Summer Games
2023-12-27 21:31

Enligt tidigare utskickad intresseanmälan har vi anmält ett lag till Piteå Summer Games 28-30 juni. Vi kommer spela 9vs9 i klassen Boys 13.

Påminner om att boka in denna helg. Mer information kommer, vi behöver vara en några vuxna på plats för att supportera laget.

Om någon har tips på boenden mm i Piteå eller i närheten så tipsa gärna om det för medföljande föräldrar.

Nyheter från sektionen

Huvudsponsorer UIF 2024