Länk till Träningar/matcher Umedalens IP Konstgräs
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Vecka 21, dubbla matcher (torsdag + söndag)
2022-05-20 09:29

Hej!

 

Kommande vecka har vi som vanligt träning tisdag + onsdag, utöver det har vi match torsdag (hemma) samt söndag (borta, Teg).

 

Kallese till torsdagsmatchen skickas ut idag, kallelse till söndagsmatchen skickas ut på söndag denna vecka. 

 

Svara så snart som möjligt så vi ser ev. behov av att låna in spelare till matchtruppen.

 

Nästa vecka är också den tid vi satt upp som mål för att ha sålt (och betalat in) alla förpackningar plastpåsar som vi delade ut tidigare, vi följer upp i samband med träning och match!

 

//Tränarna

Utdelning av plastpåsar för försäljning
2022-05-03 08:21

Hej

 

I samband med dagens träning kommer vi att dela ut tio förpackningar plastpåsar till varje spelare. Dessa ska säljas under de kommande 3 veckorna. Bra om spelarna har med sig en ryggsäck eller liknande för att kunna transportera hem påsarna.

 

Försäljningspriset till kunder är 78 kr och ni kommer alltså få en faktura på 780:- utskickad från kansliet avseende detta.

 

Vi kommer försöka följa upp med killarna hur det går varje vecka.

 

Behöver någon ytterligare information eller hjälp med det administrativa kring faktura/betalning så hör av er till någon av oss tränare!

 

/Vänliga hälsningar tränarna

Inför säsongen 2022 + träningar under mars
2022-03-03 19:37

Planering av säsongen pågår och vi har nu anmält ett lag till både seriespel och Intersport Cup (utslagsturnering som löper under säsongen).
Vi har även anmält oss till Lappland Soccer Cup i Lycksele, den spelas 1-3 juli så boka in det redan nu i kalendern!
Vi kommer också arrangera en cup för P09-lag där vi hoppas kunna samla ihop pengar till laget, kassan är inte så stark efter cupen i Sundsvall förra året. Det kommer bli på IP den 1/5, boka in även det datumet då vi kommer behöva hjälpas åt med olika uppgifter inför och under den dagen.

 

Under mars månad kommer vi att prova på att träna på Thorén Arena, vi har bokat följande tider och kommer dela planen med ett eller två andra lag;

 

Tisdag 8/3, 15-16 (Sportlovet)
Fredag 18/3, 20-21
Fredag 25/3, 20-21
Lördag 2/4, 17-18

 

Vi kommer om några veckor också att försöka komma igång med utefys på måndagar, preliminärt vecka 12 men det beror lite på vädret också.

 

Svara gärna på kallelser så ser vi ungefär hur många vi blir på träningarna.

 

Med vänliga hälsningar

/Tränarna

Lagarbete söndag 12/12
2021-12-05 21:11

Hej

 

Vi kommer försöka ta på oss en del lagarbeten nu under vinterhalvåret för att samla ihop lite pengar till kommande säsonger.

 

Vårt första åtagande är att nästa söndag, den 12:e, stå utanför ICA Kvantum och bjuda på glögg till kunderna.

 

Arbetet utförs mellan kl. 10-14 och delas in i två pass, ett är 10-12 och ett är 12-14.

 

Bra om man är på plats 10-15 minuter innan passet börjar.

 

Varje pass ska bemannas av en vuxen och tre barn.

 

Pass 1, 10-12; Surafel + Vuxen, Excell, Khadar

Pass 2, 12-14; Imre + Vuxen, Algot, Kaspian

 

Har man absolut inte möjlighet så kolla först med förälder till annat barn på passet, därefter hör av er.

 

Vi kommer även ha lagjobb under Svenska Rallyt längre fram i vinter, vem som jobbar tas från en rullande lista.

 

//Tränarna

 

PS. Kom ihåg träningen på torsdag 16-17, Nolia.

Information från föräldramöte samt inför v.23
2021-06-02 11:18

Tack till de som dök upp på föräldramötet under gårdagen. Vi behandlade följande områden på den halvtimme vi höll igång.

 

- Tränare för året är Patrik V, Erika E, Erik N, Mustafe M och Daniel E. Patrik och Erika får ses som huvudansvariga med bra stöttning av övriga tre, vilket verkligen behövs och uppskattas. Vill fler komma in och hjälpa till så är det bara att höra av sig.

Daniel Bergsten har klivit av sitt tränaruppdrag i nuläget.

 

- Finns i år en riktig tabell där lagen rapporterar in resultat och det går att följa lagen, tyvärr rätt mycket luckor i resultatrapporterna.

 

- Vecka 23, lördag 12/6, har vi bortamatch i Storuman. Vi kommer att skicka kallelse idag till alla 18 spelare, därefter ser vi hur många bilar vi behöver för att transportera oss tur och retur. Mer information kommer i början av nästa vecka.

 

- Drakcupen i Sundsvall 13-15/8, boka in i era kalendrar redan nu! Här behöver vi fortfarande hjälp med logistik runt laget kring boende, transporter, måltider. Vi har en som anmält sig frivilligt och vi har även en del förarbete från fjolåret att dra nytta av. Anmälda lag hittills är Hammarby, Ope, Gällivare samt Umedalen, detta ser vi verkligen fram emot!

 

- Lagets målsättningar under säsongen som vi föreslog för grabbarna vid vårt teoripass tidigare i vår.

1. Inga fler lagkamrater ska sluta under året

2. Varje träning och match ska det positiva snacket finnas, alla ska ha berömt eller peppat en lagkamrat vid varje träning och match

3. Vi ska göra i snitt två egna mål per match

4. Vi ska sluta på övre halvan av tabellen

5. Vi ska ta oss till final i Drakcupen 

 

- Truppen är inte jättestor, vi behöver alla spelare både på träning och match!

 

- Spelare kommer behöva prova på olika positioner under matcherna, det är utveckklande och gör dem till bättre spelare med bättre spelförståelse och förståelse för lagkamraternas situationer på de olika positionerna, prata gärna om detta hemma också.

 

- Vi undersöker möjligheten att tillsammans ordna något i anslutning till någon av Sveriges EM-matcher nu under juni.

 

Hälsningar från tränarna

Drakcupen 2021, 13-15 augusti
2021-05-20 10:48

Hej

 

Vi har nu anmält ett lag till Drakcupen i Sundsvall. Cupen äger rum den 13-15 augusti så boka in det i era kalendrar redan nu!

 

Vi har anmält oss utan den logi som cupen erbjuder och avser istället boka ett eget alternativ i nära anslutning till spelplatserna, stugor eller hotell/vandrarhem.

Vi tränare kommer behöva hjälp av ett antal föräldrar både inför och under cupen för att få ihop logistiken med transporter/boende/mat. Det lär troligen inte vara helt lättade restriktioner kring publik m.m. men följer man med som en del i organisationen kring laget får man givetvis vara med på arenorna del av tiden också. Vet ni med er redan nu att ni kan/vill hjälpa till så hör av er till Patrik eller Erika så sätter vi ihop en grupp på 4-6 personer inom de närmsta veckorna.

 

Vet man å andra sidan att man redan har den helgen uppbokad med annat så kan man också meddela det så snart som möjligt.

 

MVH

/Tränarna

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Nyheter från föreningen
 
Facebook