Ny tid för futsalträningar - torsdagar kl 17-18
2020-10-26 11:03
Vi har fått en ny tid för futsalträningar, torsdagar kl 17.00-18.00 på Musköten!

Med start redan nu på torsdag!

Vi hoppas att denna tid gör att några fler i laget får möjlighet att vara med. Vi har varit ca tio spelare per träning och skulle väldigt gärna vara några fler. Det har varit roliga och bra pass, så ta chansen!

Vi kör en sista söndagsträning denna höstlovsvecka, därefter enbart futsalträning på torsdagar. Matcher på helger istället.
Start Futsal 20/21
2020-10-05 20:10

Nu på söndag kl 19-20 startar vi med futsalträningar på Musköten. Alla spelare välkomna!

Vi kommer även spela matcher med start i november. Se preliminärt spelschema i matchkalendern.

Skickar även kallelse till första träningen.

V 37-38 + säsongsavslutning
2020-09-06 22:40
V 37-38
Nu återstår bara två omgångar i höstserien - spännande sista matcher väntar. Vi tränar som vanligt måndag och onsdag tillsvidare. Peppa era killar att kämpa på sista veckorna på slutet nu innan hösten kommer. Övning ger färdighet!

Klättring på IKSU klättervägg!
Söndag 20/9 kl 15 har vi gemensam lagaktivitet - klättring på IKSU med stöd och instruktioner från Imre Leeks pappa Fredrik. Klättring och fika! Sen tackar vi varandra för en fin säsong, glada att vi fick spela fotboll tillsammans i år med!

Svara på kallelsen så snart som möjligt så att vi kan boka rätt antal platser.

Futsal
Vi har fått träningstid söndagar kl 19 Musköten (det var ont om lediga tider). Preliminär start söndag 11/10. Vi har även anmält ett lag till seriespel i vinter.

/Daniel, Erika och Patrik
V 35-36
2020-08-25 18:51
Nu är vi nästan halvvägs in på höstserien - vi ser fram emot de spännande avslutande matcherna för denna säsong! Dessa blir även de sista 7-manna matcher för våra grabbar. Nästa år väntar 9-manna spel!

Nu tackar vi även härliga Päråkern för denna säsong, inga fler träningar på torsdagar. Vi har dock tipsat killarna att planen är ledig kl 18 så gå gärna dit tillsammans med lagkompisarna för att öva lite frisparkar eller spela Sigge - utan tränare! ;)

Träning på Umedalens IP som vanligt mån & ons.

Dock så utgår träningen på måndag 31/8 pga bortamatch mot Obbola samma kväll.

Kallelser till nästa helgs matcher kommer snart. Se och svara på kallelser.

Avslut
2020-08-11 15:55
Hej

Med detta meddelande vill jag berätta att jag kommer att sluta som tränare i laget. Hugo har valt att sluta i laget och börja med annan idrott, och då tackar jag också för mig. Jag berättade detta för grabbarna i måndags, så de som var på träningen då, vet läget.
Jag tycker att det har varit fantastiskt roligt att få träffa era grabbar under de säsonger jag varit med. Det har varit en glädje. Jag vill även tacka för gott samarbete med er föräldrar och övriga tränare.

Nu på söndag kommer jag att vara med som tränare, och avslutar efter det.

Tack

MVH

Henrik Slotte
Nu startar vi upp igen!
2020-07-29 11:49
Träning imorgon torsdag på Päråkern kl 18!

Därefter tränar vi tre gånger i veckan under augusti.

Måndagar 18-19
Onsdagar 18-19
Torsdagar 18-19 Päråkern

OBS! Samling senast 17.50 för uppvärmning innan passet.

Matcher
Första matcherna i höstserien är söndag den 9e aug. Kallelse skickas inom kort. Se alla matcher under fliken Matcher på hemsidan.

Även nu har vi två lag anmälda i serien, alla spelare kommer kallas till minst en match per omgång. Vid behov av extraspelare kallas dessa in efter rullande lista baserat på träningsnärvaro.

Vi försöker kalla till matcher med två veckors framförhållning.

Vid frågor hör av er! :)

Nyheter från sektionen

Huvudsponsorer UIF 2020