Länk till Träningar/matcher Umedalens IP Konstgräs
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Umedalen P08 - Herrjun max 16
 
Drakcupen 2021, 13-15 augusti
2021-05-20 10:48

Hej

 

Vi har nu anmält ett lag till Drakcupen i Sundsvall. Cupen äger rum den 13-15 augusti så boka in det i era kalendrar redan nu!

 

Vi har anmält oss utan den logi som cupen erbjuder och avser istället boka ett eget alternativ i nära anslutning till spelplatserna, stugor eller hotell/vandrarhem.

Vi tränare kommer behöva hjälp av ett antal föräldrar både inför och under cupen för att få ihop logistiken med transporter/boende/mat. Det lär troligen inte vara helt lättade restriktioner kring publik m.m. men följer man med som en del i organisationen kring laget får man givetvis vara med på arenorna del av tiden också. Vet ni med er redan nu att ni kan/vill hjälpa till så hör av er till Patrik eller Erika så sätter vi ihop en grupp på 4-6 personer inom de närmsta veckorna.

 

Vet man å andra sidan att man redan har den helgen uppbokad med annat så kan man också meddela det så snart som möjligt.

 

MVH

/Tränarna

Lagkläder
2021-05-10 14:56

Tack vare att ett antal sponsorer jobbats in så kommer vi kunna köpa in och trycka upp ett set med träningskläder till våra spelare. Som det ser ut just nu så består det av ryggsäck, T-shirt, shorts samt dress med byxa+tröja. Vi hoppas kunna ha lite provuppsättningar för att prova ut storlekar antingen till träningen imorgon eller till nästa tisdag.

Finansieringen ser ut att lösas helt och hållet med hjälp av sponsorerna vilket vi tackar väldigt mycket för.
Vi återkommer med eventuell ytterligare information kring leverans m.m.

 

MVH

Tränarna

Seriespel och matcher under våren
2021-05-06 14:46

Vi har nu fått de flesta matchdagar och matchtider för vårens seriespel. Vi spelar i divison 4 södra, grupp vit.
Matcherna är inlagda i kalendern här på hemsidan och i Sportadmin. Matchtiden kommer vara 3x25 min.

 

Inför matcherna kommer vi att kalla 13-14 spelare av de 18 vi idag har i truppen, innebär att man i teorin kommer få spela cirka 5 av vårens 7 seriematcher (kan bli fler om det kommer längre skador/sjukdomar). Eventuellt lägger vi in någon extra träningsmatch också.

Kallelse till match skickas ut cirka 1 vecka innan, eventuella extraspelare kan behöva kallas in med kort varsel. Vi kommer även försöka kommunicera på träningarna vilka som troligen står över nästkommande match.

 

Hälsningar Tränarna

Lagförsäljning 2021: Plastpåsar
2021-04-26 14:51

Precis som förra våren så kör vi en ny omgång med de lättsålda och populära fryspåsarna från Ölandsplast för spelarna att sälja. Förra året gick det lätt för de flesta spelarna att sälja dem.

 

I år är det 11 paket per spelare. Priset är 70kr/paket.

 

Påsarna delas ut på torsdagsträningen av Villes föräldrar (Henrik o Ingela), så ta med en extra ryggsäck att ta hem dem i.

 

Ölandsplast

Vi hoppas kunna stärka kassan med nästan 7000kr om vi säljer allt!

 

Träningar v.15
2021-04-11 13:54

Vecka 15 ser träningarna ut såhär:

 

Tisdag, 19-20, inomhus Musköten 2

Torsdag 19-19:45, utomhus (lätt fys), samling vid Musköten

 

Från v.16 och framåt kommer vi få vara på konstgräset som det ser ut. Preliminära dagar är tisdag samt torsdag. Vi återkommer med mer information i slutet av v.15.

 

MVH

/Tränarna

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Nyheter från föreningen