Länk till Träningar/matcher Umedalens IP Konstgräs
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Umedalens IF
FOTBOLL
HJP08

Välkommen till Umedalen P08 - Herrjuniorer Max 16

Inför säsongen 2024 startar vi ett nytt P08-lag med spelare från både Sörfors och Umedalen. Vi har en ny tränare och en ny stab av ledare runt laget och ser fram emot en ny spännande säsong. 

Försäsongscup lördag 27/4
2024-04-25 11:17
Schema för cupen

Här kommer schemat för helgens cuparbete. Alla spelare har uppdrag och en del föräldrar är schemalagda. Har ni problem att delta får ni byta med någon annan eller hitta en ersättare. 

 

Domare:

Läs igenom reglerna för 9-manna så ni friskar upp minnet. Ni som dömer matcher kommer pratar ihop er. Linjeman hjälper till att hålla koll på offside. Vi dömer bara tydliga offside-situationer. Ni håller er till långsidan på motsatt sida mot där lagen sitter på bänken.

Domare har gult och rött kort, visselpipa och en väst. Linjedomare har en väst. 

Domaren meddelar resultatet till de som arbetar i kiosken. Det kommer finnas en mikrofon och högtalare där vi kan ropa ut resultatet i matcherna. 

 

Regler för 9-manna

 

Matchvärd:

Läs instruktionerna för vad en matchvärd ska göra. Bifogar ett dokument. Håll även koll på att omklädningsrummen att de ser ok ut. Ni får vandra runt på området och se till att allt fungerar och ni får svara på eventuella frågor. 

 

Kiosken:

Ni som arbetar i kiosken ser till att det finns kaffe, te-vatten, varmkorv, fikabröd och godis framme. Hamburgarna värms upp på en stor stekhäll vid sidan om kiosken. En måste sköta om grillen. Vatten hämtar vi i förrådet för levande IP. Den ligger i hörnet under den stora trappen. Det kommer finnas instruktioner för hur kiosken fungerar. 

 

Rutin för kiosken

 

Alla spelade lag får dela på sex omklädningsrum. Det är de som är närmast fotbollsplanen. Tre av dem ligger i korridoren och man kommer in dit via dörren i hörnet som ligger under den stora trappan. 

 

Domarrummet är för er. Där kan ni värma er. Men lämna inga värdesaker där. 

 

Alla ni som jobbar hela dagen får ta ut två hamburgare och en korv + fikabröd. Ni kan byta ut något av detta mot toast såklart. Men det sköter ni själva. Jag har en läsk åt er var också. 

 

I övriga kontaktar ni Thomas om det är något som behöver fixas. Mitt nummer är 070-3117669

 

Nu kör vi!

 

 

Umedalens IF P08 är ett nystartat Herrjuniorlag och vi söker spelare
2024-02-12 13:47

Vi har startat upp ett nytt P08-lag med ny tränare och nya ledare runt laget. 

Vi är spelare från Sörfors och Umedalen som har gått ihop och vi ser fram emot en ny spännande säsong. 

 

Det finns plats för fler spelare i vårt lag. Det är många lag som slås ihop med andra och spelare som byter klubbar. Du kanske är nyfiken på att komma med i ett nytt lag med nya möjligheter. I så fall är du välkommen att höra av dig. 

 

Vi kommer spela i en Max 16 serie och vi har alla möjlighet att även spela i en Max 18 serie tillsammans med vårt P07-lag. De kommer även spela i ett P17-nationellt lag i samarbete med Sandåkern. Vi har även samarbete med vårt P09-lag och spelare kommer lånas in vid behov. 

 

Förutom serier siktar vi på att spela cuper i sommar.

 

Är du nyfiken kan du kontakta vår tränare Ahmad 073-589 73 38  eller vår lagledare Thomas 070-311 76 69

Försäljning av toalett- och hushållspapper
2024-02-12 10:15

Hej

 

Vi behöver samla in pengar till laget för att täcka upp för de kostnader fotbollen innebär. Vi kommer få fler resor och dyrare kostnader för domare och vi vill hålla ner träningsavgifterna. 

Vi bygger dessutom för framtiden med sikte på Gothia nästa sommar. 

 

Genom olika insatser kan vi enkelt få in pengar. Vi siktar på att sälja hushålls- och toalettpapper vid tre tillfällen under året. 

 

Vi vill att ni säljer minst tio balar var, men ni säljer mycket gärna fler balar. Det är bra kvalitet på pappret och jag, Thomas, har sålt tidigare i andra sammanhang och har flera som frågar efter nästa säljomgång för att dom gillade pappret. 

 

På måndag 19/2 startar vi försäljningen och den pågår till 4/3. Under den tiden säljer ni på olika sätt. Ni postar på sociala medier, ringer släktingar, gå en runda bland husen och säljer eller lägger ut en lista på er arbetsplats. Ni kommer få listor om ni önskar det, eller så skriver ni själva ut dem. 

 

Vi tjänar 80:- för toalettpappret. Varje spelare drar in minst 800:- till laget. 15 spelare som säljer för 800:- ger 12.000:- till laget. 

 

Priset är 270 för toalett och 250 för hushållspapper. 

 

Pris till det de tre som säljer flest balar. 

 

Vi kommer att lägga en beställning snart, så vi önskar att du har fyllt i ett Googledokument senast 4/3. Behöver du hjälp att fylla i dokumentet, kontaktar ni thomas@ylvin.com

 

När ni hämtat balarna ser ni till att få in pengarna för dem Ni får en faktura skickat till er när allt är klart. Om ni har problem att sälja tio balar får ni höra av er i god tid. 

 

På söndag får ni underlag till försäljningen. 

 

Lycka till 

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Match, MSK Arena, 25/07 10:00
Match, MSK Arena, 25/07 13:00
Match, Umeå Energi Arena / Sol, 26/07 13:30
Match, MSK Arena, 26/07 19:55
Match, Burträsk IP, 04/08 14:30
Match, MSK Arena, 14/08 20:15
Nyheter från sektionen
Nyheter från föreningen
UIF-start, 03/07 11:07 
UIF-start, 24/06 16:37 
UIF-start, 26/04 13:28 
UIF-start, 28/03 13:48 
 
Huvudsponsorer UIF 2024