Träningar v.15
2021-04-11 13:54

Vecka 15 ser träningarna ut såhär:

Tisdag, 19-20, inomhus Musköten 2

Torsdag 19-19:45, utomhus (lätt fys), samling vid Musköten

Från v.16 och framåt kommer vi få vara på konstgräset som det ser ut. Preliminära dagar är tisdag samt torsdag. Vi återkommer med mer information i slutet av v.15.

MVH

/Tränarna

Uppstartsaktivitet söndag 28/3
2021-03-14 21:25

Hej

Söndag den 28/3 tänker vi starta igång med en gemensam eftermiddag med lite tävling/lekar/träning samt korvgrillning.

Vi kommer hålla till vid Bräntbergets slalombacke, klockan 16-18 och vi hoppas att så många som möjligt vill och kan vara med.

Svara på kallelsen som skickas ut inom kort så vi vet hur många vi kommer bli.

Veckan därefter är det tänkt att vi ska komma ingång med både inne- och uteträningar för att sedan i mitten av april förhoppningsvis få komma igång på konstgräset.

Tränarna

Säsongen 2021 startar inom kort!
2021-03-07 16:07

Planeringen för den kommande säsongen har startat upp och vi hoppas så klart att alla som var med hela eller delar av förra året också kommer med detta år.
Vi hoppas kunna starta igång med träning i någon form nu under mars, eventuellt också med en liten "kikck-off" sista helgen i mars, där vi förutom att träna kan hitta på något annat kul tilsammans.

Vi återkommer med ytterligare information inom den närmsta tiden.

Har ni några frågor redan nu så är det bara att höra av dig!

Patrik, Daniel & Erika

Ny tid för futsalträningar - torsdagar kl 17-18
2020-10-26 11:03
Vi har fått en ny tid för futsalträningar, torsdagar kl 17.00-18.00 på Musköten!

Med start redan nu på torsdag!

Vi hoppas att denna tid gör att några fler i laget får möjlighet att vara med. Vi har varit ca tio spelare per träning och skulle väldigt gärna vara några fler. Det har varit roliga och bra pass, så ta chansen!

Vi kör en sista söndagsträning denna höstlovsvecka, därefter enbart futsalträning på torsdagar. Matcher på helger istället.
Start Futsal 20/21
2020-10-05 20:10

Nu på söndag kl 19-20 startar vi med futsalträningar på Musköten. Alla spelare välkomna!

Vi kommer även spela matcher med start i november. Se preliminärt spelschema i matchkalendern.

Skickar även kallelse till första träningen.

V 37-38 + säsongsavslutning
2020-09-06 22:40
V 37-38
Nu återstår bara två omgångar i höstserien - spännande sista matcher väntar. Vi tränar som vanligt måndag och onsdag tillsvidare. Peppa era killar att kämpa på sista veckorna på slutet nu innan hösten kommer. Övning ger färdighet!

Klättring på IKSU klättervägg!
Söndag 20/9 kl 15 har vi gemensam lagaktivitet - klättring på IKSU med stöd och instruktioner från Imre Leeks pappa Fredrik. Klättring och fika! Sen tackar vi varandra för en fin säsong, glada att vi fick spela fotboll tillsammans i år med!

Svara på kallelsen så snart som möjligt så att vi kan boka rätt antal platser.

Futsal
Vi har fått träningstid söndagar kl 19 Musköten (det var ont om lediga tider). Preliminär start söndag 11/10. Vi har även anmält ett lag till seriespel i vinter.

/Daniel, Erika och Patrik
Nyheter från sektionen