Information från föräldramöte samt inför v.23
2021-06-02 11:18

Tack till de som dök upp på föräldramötet under gårdagen. Vi behandlade följande områden på den halvtimme vi höll igång.

- Tränare för året är Patrik V, Erika E, Erik N, Mustafe M och Daniel E. Patrik och Erika får ses som huvudansvariga med bra stöttning av övriga tre, vilket verkligen behövs och uppskattas. Vill fler komma in och hjälpa till så är det bara att höra av sig.

Daniel Bergsten har klivit av sitt tränaruppdrag i nuläget.

- Finns i år en riktig tabell där lagen rapporterar in resultat och det går att följa lagen, tyvärr rätt mycket luckor i resultatrapporterna.

- Vecka 23, lördag 12/6, har vi bortamatch i Storuman. Vi kommer att skicka kallelse idag till alla 18 spelare, därefter ser vi hur många bilar vi behöver för att transportera oss tur och retur. Mer information kommer i början av nästa vecka.

- Drakcupen i Sundsvall 13-15/8, boka in i era kalendrar redan nu! Här behöver vi fortfarande hjälp med logistik runt laget kring boende, transporter, måltider. Vi har en som anmält sig frivilligt och vi har även en del förarbete från fjolåret att dra nytta av. Anmälda lag hittills är Hammarby, Ope, Gällivare samt Umedalen, detta ser vi verkligen fram emot!

- Lagets målsättningar under säsongen som vi föreslog för grabbarna vid vårt teoripass tidigare i vår.

1. Inga fler lagkamrater ska sluta under året

2. Varje träning och match ska det positiva snacket finnas, alla ska ha berömt eller peppat en lagkamrat vid varje träning och match

3. Vi ska göra i snitt två egna mål per match

4. Vi ska sluta på övre halvan av tabellen

5. Vi ska ta oss till final i Drakcupen

- Truppen är inte jättestor, vi behöver alla spelare både på träning och match!

- Spelare kommer behöva prova på olika positioner under matcherna, det är utveckklande och gör dem till bättre spelare med bättre spelförståelse och förståelse för lagkamraternas situationer på de olika positionerna, prata gärna om detta hemma också.

- Vi undersöker möjligheten att tillsammans ordna något i anslutning till någon av Sveriges EM-matcher nu under juni.

Hälsningar från tränarna

Drakcupen 2021, 13-15 augusti
2021-05-20 10:48

Hej

Vi har nu anmält ett lag till Drakcupen i Sundsvall. Cupen äger rum den 13-15 augusti så boka in det i era kalendrar redan nu!

Vi har anmält oss utan den logi som cupen erbjuder och avser istället boka ett eget alternativ i nära anslutning till spelplatserna, stugor eller hotell/vandrarhem.

Vi tränare kommer behöva hjälp av ett antal föräldrar både inför och under cupen för att få ihop logistiken med transporter/boende/mat. Det lär troligen inte vara helt lättade restriktioner kring publik m.m. men följer man med som en del i organisationen kring laget får man givetvis vara med på arenorna del av tiden också. Vet ni med er redan nu att ni kan/vill hjälpa till så hör av er till Patrik eller Erika så sätter vi ihop en grupp på 4-6 personer inom de närmsta veckorna.

Vet man å andra sidan att man redan har den helgen uppbokad med annat så kan man också meddela det så snart som möjligt.

MVH

/Tränarna

Lagkläder
2021-05-10 14:56

Tack vare att ett antal sponsorer jobbats in så kommer vi kunna köpa in och trycka upp ett set med träningskläder till våra spelare. Som det ser ut just nu så består det av ryggsäck, T-shirt, shorts samt dress med byxa+tröja. Vi hoppas kunna ha lite provuppsättningar för att prova ut storlekar antingen till träningen imorgon eller till nästa tisdag.

Finansieringen ser ut att lösas helt och hållet med hjälp av sponsorerna vilket vi tackar väldigt mycket för.
Vi återkommer med eventuell ytterligare information kring leverans m.m.

MVH

Tränarna

Seriespel och matcher under våren
2021-05-06 14:46

Vi har nu fått de flesta matchdagar och matchtider för vårens seriespel. Vi spelar i divison 4 södra, grupp vit.
Matcherna är inlagda i kalendern här på hemsidan och i Sportadmin. Matchtiden kommer vara 3x25 min.

Inför matcherna kommer vi att kalla 13-14 spelare av de 18 vi idag har i truppen, innebär att man i teorin kommer få spela cirka 5 av vårens 7 seriematcher (kan bli fler om det kommer längre skador/sjukdomar). Eventuellt lägger vi in någon extra träningsmatch också.

Kallelse till match skickas ut cirka 1 vecka innan, eventuella extraspelare kan behöva kallas in med kort varsel. Vi kommer även försöka kommunicera på träningarna vilka som troligen står över nästkommande match.

Hälsningar Tränarna

Lagförsäljning 2021: Plastpåsar
2021-04-26 14:51

Precis som förra våren så kör vi en ny omgång med de lättsålda och populära fryspåsarna från Ölandsplast för spelarna att sälja. Förra året gick det lätt för de flesta spelarna att sälja dem.

I år är det 11 paket per spelare. Priset är 70kr/paket.

Påsarna delas ut på torsdagsträningen av Villes föräldrar (Henrik o Ingela), så ta med en extra ryggsäck att ta hem dem i.

Ölandsplast

Vi hoppas kunna stärka kassan med nästan 7000kr om vi säljer allt!

Vi söker sponsorer!
2021-04-20 11:42

Vi skulle gärna vilja förse spelarna i laget med lite laggemensamma kläder, tex träningströja, hoodie, uppvärmninggställ, shorts osv.

Nu söker vi sponsorer! Vill du ha ett företagsnamn tryckt på killarnas kläder? Vill be samtliga att kolla med sina arbetsgivare, uppdragsgivare, kunder, leverantörer, grannar och bekanta..

Finns det några som skulle vilja sponsra killarna med lite lagkläder så hör av er oss ledare. Sen syr vi ihop ett paket beroende på intresse. Alla nivåer av bidrag och idéer är välkomna!

Nyheter från sektionen

Huvudsponsorer UIF 2020