Umedalens IF:s Orienteringssektion

Vi är en förening för både barn, ungdomar och vuxna som vill orientera.
Som en av klubbarna i länet bedriver vi egen verksamhet men samarbetar också med övriga klubbar i regionen. Vi ansvarar även för motionsarrangemang och tävlingar under säsongen.
Se nedan för aktuella aktiviteter, kontaktuppgifter och för mer information.

Inbjudan till O-galan i Storsjöhallen 13 November 2021
2021-10-25 14:29

Här kommer nu inbjudan till O-galan i Storsjöhallen, Holmsund, lördagen den 13 November.

Funderar frågor kontakta Annika Manni

Se bilagan här.

Säsongsavslutning orientering 20/9
2021-09-18 09:13

Säsongsavslutning orientering
Orienteringssäsongen börjar nu närma sig slutet och på måndag har vi säsongsavslutning på måndagsträningarna. Vi avslutar med en mörkerorientering i Umedalens elljusspår och samlas vid anslagstavlan vid cykelvägen.

För att det ska börja skymma så börjar nybörjargruppen kl 18.30  och vit och gul grupp 19:00.

Träningen avslutas med fika och öppen eld.

Ta med pannlampa!

Ungdomscup onsdag 15/9
2021-09-14 22:37

Ni som har anmält deltagande i ungdomscupen imorgon, start kl 18.00 vid Bräntbergsbacken, följande gäller:

Det är stafett dvs man springer i lag och turas om att springa sina banor. Utifrån intresse och ålder har vi satt ihop lag. Lars och Erik som är ledare för mellangruppen är klubbledare för alla ungdomar denna kväll och hjälper er tillrätta. Kom i tid, ca 17.45, för att hinna hämta ut sportidentbrickan och prata med ledarna och sin springkompis.

Lycka till allihopa!

Träning måndag 13/9 mm
2021-09-10 13:52

Hej på er alla!

Nu är det näst sista måndagsträningen för säsongen och då delar vi upp oss:

Måndag 13/9  kl 18.00 samlas yngsta gruppen i Granlekparken vid Pärkällarvägen för stjärnorientering kring lekparken.

Närmaste bilparkering finns vid Baltichallen på Fjärilsvägen.

Vit och gul grupp har gemensam träning med Umeå Ok och då är samlingen vid Sjöfruskolan kl 18.00

På onsdag den 15/9 är det 3:e och sista deltävlingen i ungdomscupen, denna gång stafett. Meddela oss tränare på måndag om ni vill vara med. Det var verkligen roligt att se att så många var med och sprang i onsdags, bra jobbat av alla! :)

söndag den 19/9 är det orienteringstävling på Hamptjärnsstugan, där man även kan anmäla sig på plats till öppna banor, eller meddela ledare om ni vill springa i er klass så anmäler vi er.

Måndag den 20/9 har vi avslutning för alla grupper med mörkerorientering, mer info om detta kommer lite närmare.

Startlista till onsdagens Ungdomscup
2021-09-07 23:31

Här är en länk till startlistan för er som ska delta imorgon onsdag på ungdomscupen. Samling i Rönnbäck, mellan Piparböle och Hissjö. Första start kl 18.00. Har  ni inte anmält men vill vara med ändå, kom lite före kl 18. 00 och anmäl er där.

Ledare finns på plats för att hjälpa alla som är nya.

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..