SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Silvergruppens hemsida
I Silvergruppen tränar barn födda -11, -12 och -13 friidrott. 
Träningarna är på söndagar mellan kl 18-19. 
Under september kommer vi att träna på Campus och därefter flyttar vi in och tränar på Nolia. Vid träning på Nolia tänk på att använda träningsskor som endast används inomhus. Vattenflaska och lämpliga kläder att röra sig i. 


Det är viktigt att inte komma på träningarna vid förkylningssymtom, vi följer för övrigt folkhälsomyndighetens rekommendationer kring Covid-19. 
För att minska antalet personer inne på Nolia när vi tränar där så ska föräldrarna inte stanna kvar i hallen under träningarna. 

Klubbkläder går att beställa via https://team.intersport.se - sök/skriv Umedalens if och välj sedan länken fritids. När ordern är klar kan den hämtas på Intersport Mariedal. 

Som medlem i föreningen ingår också att utföra ideellt arbete vid  t ex tävlingar. Vi skickar ut mer information om  det då det blir aktuellt. 


Vid frågor eller synpunkter kontakta:
Elin Forsell
elin.forsell@hotmail.com

Mvh 
Ledarna för Silvergruppen

Anmälan Kö
2020-09-10 20:07
Hej !

Det är många barn som vill träna friidrott och vi har för närvarande kö till gruppen. Om ni är intresserade av att börja träna med oss följ länken nedan och gör en anmälan så kontaktar vi er när det finns lediga platser.

Länk till anmälan: 
ANMÄLNINGSFORUMLÄR...

Med vänlig hälsning
Ledarna
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Nyheter från föreningen
UIF-start, 06/02 19:44 
UIF-start, 06/10 21:55 
UIF-start, 16/06 09:30 
 
Friidrotts sektionens sponsorer 2022