SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Umedalens IF
FRIIDROTT
SILVERGRUPPEN

Välkommen till Silvergruppens hemsida

I Silvergruppen tränar barn födda -12 och -13 friidrott. 

Träningarna är på söndagar mellan kl 18-19.30.
Under augusti och september kommer vi att träna på Campus och därefter flyttar vi in och tränar på Nolia. Vid träning på Nolia tänk på att använda träningsskor som endast används inomhus. Vattenflaska och lämpliga kläder att röra sig i. 
 
 
Klubbkläder går att beställa via https://team.intersport.se - sök/skriv Umedalens if och välj sedan länken fritids. När ordern är klar kan den hämtas på Intersport Mariedal. 
 
Som medlem i föreningen ingår också att utföra ideellt arbete ca 1 gång per år. Det kan handla om att hjälpa till som funktionär vid tävlingar. Ingen tidigare erfarenhet för det behövs.  
 
(Om ditt barn är åldern född 2014-2016 så finna Grupp Musköten och grön grupp, kontaktuppgifter till tränarna i de grupperna hittar du under fliken Friidrott Musköten.)
 
Vid frågor eller synpunkter kontakta:
Elin Forsell
elin.forsell@hotmail.com
 
Mvh 
Ledarna för Silvergruppen
 
Anmälan Kö
2020-09-10 20:07
Hej !

Det är många barn som vill träna friidrott och vi har för närvarande kö till gruppen. Om ni är intresserade av att börja träna med oss följ länken nedan och gör en anmälan så kontaktar vi er när det finns lediga platser.

Länk till anmälan: 
ANMÄLNINGSFORUMLÄR...

Med vänlig hälsning
Ledarna
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Friidrott, 23/02 12:19 
Friidrott, 15/02 15:23 
Friidrott, 12/09 10:00 
Friidrott, 04/09 09:56 
Nyheter från föreningen
 
Friidrotts sektionens sponsorer 2023