Ledarstaben 2021
2021-01-12 20:49
Lagets ledarstab har gjort en rejäl uppdatering! Många välkända ansikten men på nya roller. Ledarstaben innehåller för första gången på många år kvinnliga ledare vilket vi är väldigt glada för.

Fuad Musa - Huvudtränare
Ronja Holmer - Assisterande tränare
Sofia Lindberg - Hjälptränare
Anders Sjödin - Målvaktstränare
Filip Nyman - Fystränare
Tomas Hellberg - Lagledare
Sara Bäckström - Allround
Lina Vikner - Assisterande fystränare
Janne Eliasson - Mentor/spelarkontakt
Årets sista tillskott - Elin Pettersson
2020-09-23 08:57
Med bara två matcher kvar på säsongen har vi en sista spelarpresentationer att bjuda på. Detta är en smart spelare med full kontroll på bollen som redan har hunnit spela två matcher med oss! Årets sista nyförvärv är Elin Pettersson!
Ålder: 20 år
Position: Innermittfältare
Sysselsättning: Pluggar första året till idrottsfysiolog
Övriga intressen: Sport, gitarr och piano 🎹
Senaste klubb: Sunnanå SK
Moderförening: Stämningsgårdens IK
Bästa fotbollsminnet? När jag spelade med Morön 2018 och vann alla matcher så att vi gick upp till Elitettan
Favoritlag? Pass😅
Hur känns det att börja spela med Umedalen? Väldigt kul! Jag hade inte tänkt att spela i höst!
Mål med säsongen? Göra mål och prestera så bra jag kan
Truppens senaste nytillskott
2020-09-05 08:53
Hanna Sandström och Sofia "Åland" Lindström
Nya spelare har anslutit sig till truppen! Den nygamla anfallaren Hanna Sandström välkomnar vi igen med öppna armar. Anfallaren spelade fyra matcher med oss förra hösten men hann göra hela 5 mål.

Sofia "Åland" Lindström är höstens tredje nyförvärv som har meriter i den finska motsvarigheten till Damallsvenskan. Lindström är en kraftfull spelare som kan spela där hon blir placerad (förutom målvakt) vilket blir ett välkommet nytillskott till truppen.

Sandström är är spelklar till nästa veckas derby mot Team TG medan Lindström är spelklar till dagens match!
Årets första publikmatch
2020-08-20 22:07
På lördag är det dags för match mot gästande laget Ope IF! Vi är otroligt glada att kunna meddela att vi välkomnar er åskådare på läktaren. MEN för att tillåta åskådare är viktigt att vi följer SvFFs riktlinjer, vilket är följande:
▪️ åskådarantalet aldrig överstiger 50 personer
▪️ åskådare som inte tillhör samma familj/sällskap kan sitta eller stå med minst 1,5 m avstånd
▪️ trängsel inte uppstår, och avstånd kan hållas, vid inpassage samt under match och efter match.
▪️ åskådarna har tillgång till handtvätt eller handsprit.

Vi hoppas att vi tillsammans kan hålla oss till restriktionerna och vi kommer att ha folk på plats som ser till att detta sköts. Med det sagt, VÄLKOMNA till IP på lördag kl.16💛
Truppen 2020
2020-06-03 19:57
På bilden saknas Hanna Kämpe,Lina Vikner, Thea Sandström,Linn Gerhardsson och Hanna Forslund