Säfvenberg Hugosson uttagen till F-06/F15 landslagsläger
2021-08-17 15:12

Idag nåddes vi av den imponerande nyheten att vår spelare Turid Säfvenberg Hugosson är uttagen till landslagsläger för F15/06 i Göteborg i september. 46 spelare från hela landet är uttagna och Säfvenberg Hugosson är den enda från Västerbotten. Vi önskar henne stort lycka till!

Säfvenberg Hugosson skrevs över från yngre led till damlaget efter uppehållet efter att ha tränat med oss under hela året. Hittills har hon spelat tre matcher i laget.

Truppen 2021
2021-06-03 19:00
Årets trupp

Från uppe till vänster: Agnes Svedberg, Linn Lundgren, Emelie Vesterlund, Moa Lindberg, Nora Bergknut, Sofia "Åland" Lindström, Elisia Norlin, Filip Nyman.

Mitten från vänster: Anders Sjödin, Ronja Holmér, Sara Giampietro, Thea Sandström, Jonna Lidberg, Klara Jonsson Kling, Turid Hugosson, Nikolina Lundin Lundström, Thomas Hellberg, Fuad Mussa.

Nere från vänster: Sara Bäckström, Amanda Hansson, Linn Westbrand, Ronja Åkerdahl, Wilma Hermansson, Hanna Kämpe, Angelica Sellstedt, Sofia Lindberg.

Saknas på bilden gör: Lina Vikner, Sofie Lindgren, Ida Gustavsson, Linn Gerhardsson och Julia Holmlund.

Ledarstaben 2021
2021-01-12 20:49
Lagets ledarstab har gjort en rejäl uppdatering! Många välkända ansikten men på nya roller. Ledarstaben innehåller för första gången på många år kvinnliga ledare vilket vi är väldigt glada för.

Fuad Musa - Huvudtränare
Ronja Holmer - Assisterande tränare
Sofia Lindberg - Hjälptränare
Anders Sjödin - Målvaktstränare
Filip Nyman - Fystränare
Tomas Hellberg - Lagledare
Sara Bäckström - Allround
Lina Vikner - Assisterande fystränare
Janne Eliasson - Mentor/spelarkontakt
Årets sista tillskott - Elin Pettersson
2020-09-23 08:57
Med bara två matcher kvar på säsongen har vi en sista spelarpresentationer att bjuda på. Detta är en smart spelare med full kontroll på bollen som redan har hunnit spela två matcher med oss! Årets sista nyförvärv är Elin Pettersson!
Ålder: 20 år
Position: Innermittfältare
Sysselsättning: Pluggar första året till idrottsfysiolog
Övriga intressen: Sport, gitarr och piano 🎹
Senaste klubb: Sunnanå SK
Moderförening: Stämningsgårdens IK
Bästa fotbollsminnet? När jag spelade med Morön 2018 och vann alla matcher så att vi gick upp till Elitettan
Favoritlag? Pass😅
Hur känns det att börja spela med Umedalen? Väldigt kul! Jag hade inte tänkt att spela i höst!
Mål med säsongen? Göra mål och prestera så bra jag kan
Truppens senaste nytillskott
2020-09-05 08:53
Hanna Sandström och Sofia "Åland" Lindström
Nya spelare har anslutit sig till truppen! Den nygamla anfallaren Hanna Sandström välkomnar vi igen med öppna armar. Anfallaren spelade fyra matcher med oss förra hösten men hann göra hela 5 mål.

Sofia "Åland" Lindström är höstens tredje nyförvärv som har meriter i den finska motsvarigheten till Damallsvenskan. Lindström är en kraftfull spelare som kan spela där hon blir placerad (förutom målvakt) vilket blir ett välkommet nytillskott till truppen.

Sandström är är spelklar till nästa veckas derby mot Team TG medan Lindström är spelklar till dagens match!
Tis 26/10 20:00
Lör 23/10 14:00