Umedalens IF Bandys sektionssida

Välkommen till Umedalens IF Bandys sektionssida.

Vi driver bandyverksamhet för flickor och pojkar i flera åldrar. Besök gärna våra respektive hemsidor under bandysektionen ovan.

Umedalens IF Bandy hälsar alla barn och ungdomar varmt välkomna till att träna bandy. Vi håller till på bandyplan vid Nolia. Under inomhussäsongen tränar vi i ishall. För anmälan och mer information hör av er till

Mats Bäckström

mats.bandy@gmail.com

eller på telefon 070-369 1414

TV premiär UIF-Västanfors P 16
2022-01-07 15:40
Tv-premiär!
Har du inte möjlighet att se matchen? Eller har du fått kalla fötter pga vädret? Då kan du se matchen live för bara 29kr, följ bara länken: https://solidsport.com/uif-bandy/games/g/b8rwmv82
Våra tv-producenter är inte riktigt varma i kläderna men kommer att göra sitt bästa!

UIF bandy
Däckbyte
2021-10-19 15:35

Nu till helgen kan du få hjälp med att byta till vinterdäck på din bil, släpvagn..... Kom och stötta UIF bandy och snacka lite herrlagets spelare....

Ge bort Sport - bonus till föreningen
2020-12-01 20:35
När du köper dina julklappar hos vår samarbetspartner Intersport ges 3% tillbaka till vår förening! Koppla ditt medlemskap till vår förening under Mina sidor och få samtidigt din bonus på alla privata köp. Stötta din förening och ha chans på att vinna ett presentkort.
Samarbete med SISU och registrering av lärgrupper
2019-11-29 15:52

I vår förening samarbetar vi med SISU Idrottsutbildarna gällande utbildnings- och utvecklingsfrågor. Vi tycker det är viktigt för både ledare, aktiva, föräldrar och styrelse att ständigt ligga i framkant gällande tankesätt och beteende. Inte bara mot varandra i föreningen utan även mot andra föreningar. Vi vill därför veta all bildning som sker i vår verksamhet dvs det arbetet som du lägger ner på att utbilda/utveckla dig själv eller din grupp, utöver den ordinarie träningen, i sk ”lärgrupper”.

En lärgrupp är en mötesform där en liten grupp ca 3-8 personer lär sig tillsammans för att utveckla sig själva och verksamheten. Det är ett fritt lärande där initiativ och planering görs gemensamt i varje grupp. Det kan vara utifrån ett fast upplägg eller helt fristående ämnen. Gruppen kan antingen träffas fysiskt eller via nätet. Allt handlar om att berika varandra med ny kunskap och kanske nya förhållningssätt. På vår hemsida hittar du mer inspel och medskick som utvecklar dig och din förening – SISU Idrottsutbildarna

Har du fler frågor eller funderingar på vad ert lag eller ledargrupp skulle kunna fördjupa er i? Vill du veta mer om hur ni startar upp en lärgrupp?

Kontakta utbildningsansvarig i föreningen eller Linda Hjortborg på SISU Idrottsutbildarna: linda.hjortborg@vbidrott.rf.se

Tack för ditt engagemang och lycka till!

Viktig info - Begränsat registerutdrag
2019-11-29 10:00
Enligt beslut på Riksidrottsmötet införs det ett krav på att alla ledare inom idrotten ska lämna in ett begränsat registerutdrag. Detta är något som vi i Sandåkerns SK, Umedalens IF och IBK/IBF/IBS Dalen har diskuterat sen en tid tillbaka och står bakom. Vi är tacksamma för allt det arbete som du och dina ledarkollegor gör för att bedriva en trygg och utvecklande idrottsmiljö! Vi gör det här för att utöka skyddet för alla barn i vår verksamhet utöver andra insatser för att motverka diskriminering, kränkningar och övergrepp.

Via den här länken hittar du mer information om vad begränsat registerutdrag är och hur det kommer gå till: Information – Begränsat registerutdrag
Bandy Dam, 18/01 13:40
Bandy Herr, 18/01 13:39