SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
UMEDALENS IF
BADMINTON - BANDY - BORDTENNIS - FOTBOLL - FRIIDROTT - GYMNASTIK/DANS - ORIENTERING - SKIDOR - VETERANER

 
Olles Spår

Från 2012 har Umedalens IF med hjälp av ideella krafter, sponsorer och via bidrag från Umeå Kommun skött driften av Olles Spår efter att spårmästare Olle gått bort. 

 

På så vis har vi kunnat hålla det omåttligt populära skidspåret i Kullaskogen öppet för alla glada skidmotionärer.

På kansliet finns det en Olles Spår-mössa till salu och till alla privatpersoner som swishar mer än 100 kr/säsong skickar vi även ut ett klistermärke/bildekal. 

 

Ideella krafter

En arbetsgrupp med upp till 10 personer har bildats för att hjälpa till med praktiska arbeten som backup kring spårskötseln, skotertillsyn och andra praktiska uppgifter kring skyltning, reparationer av spår och underlag mm. Jobbar enligt ett joursystem. Kontaktperson: Anders Jeppsson 090-148790

 

Frivilliga gåvor från nyttjare

Via inbetalningskort på olika affärer, vid starten av Olles Spår och information via sociala medier samla in pengar från personer som nyttjar eller vill stödja verksamheten. Kontakta UIF-kansli  090-14 87 90 eller via mail : kansli@umedalensif.se  

Swishnummer för att skänka valfri kontantgåva: 123 440 71 10

 

Sponsorer och bidrag

Flertalet sponsorer är med och stöttar arbetet med Olles Spår. Vid parkeringen samt i sponsorlistan till höger framgår det vilka företag som gör arbetet möjligt!. Även Umeå kommun stöttar föreningen årligen med ett driftsbidrag. 

 

Kontaktperson om man vill bidra med sponsring för detta ideella arbete: Alexander Lindgren, 090-14 87 90 eller kansli@umedalensif.se

Första snö är här 2020
Ny säsong på gång. Den första snön har kommit till Olles Spår. Dock inte tillräckligt för att dra spår. Under torsdagen (19/11) kommer spåret att trampas med skoter. Däremot dras inget spår. VI avvaktar med snö som spås vara i antågande. Det kommer att gå att hasa sig runt på "gammskidorna". 7-8 cm snö dagsläget.
Här är länken till Fritid- och idrottsanläggningar inom Umeå Kommun. Under område skriv Umedalen så kommer Olles spår upp.
Länk till Olles spår på Facebook hittar ni här


 
 
Huvudsponsorer UIF 2023
Olles Spår Sponsorer 2023/2024