Campusspelen del 2 den 7 september

Anmälan:  senast 2 september juni kl 22:00. Anmälan görs på anmälningsformulär på EasyRecord.se

Grenar som saknar anmälda deltagare efter den 2 september stryks från programmet.

Parasport är ej åldersbundet.

Umedalens IF deltar kostnadsfritt.

Efteranmälan:  Går även att anmäla sig på plats i mån av plats, 45 timme före grenstart. Dubbel avgift

Avprickning sker via EasyRecord.se 45 min före löpgren

Anmälningsavgift: PF11 50 kr/gren resten 75 kr/gren. Faktureras respektive förening efter genomförd tävling.

Inbjudan

Ang avprickning
PM

Tidprogram

Kraftmätningen 2018
Vinnare Kvaltävling Kraftmätningen 2018 - IFK Umeå!!
Den 19 maj anordnade Umedalens IF kval till Kraftmätningen,
lagtävling för pojkar och flickor 15 år (födda 2003-2005).

Kraftmätningen 20 maj 2017
Välkomna till Kraftmätningen i Umeå den 20 maj.

I år är det ungdomar födda 2002-2004 som får vara med och tävla, se inbjudan under aktuella tävlingar. Ett lag kan bestå av 3 - 16 deltagare och man kan även delta i ett lag med deltagare från olika föreningar.

Tävlingen hålls på Campus friidrottsarena (vid IKSU) i Umeå.
Under tävlingsdagen kommer lunch att finnas till subventionerat pris.
Hör av er om ni önskar hjälp att finna lämplig övernattning.

Varmt välkomna till en superstart på säsongen med en rolig tävling för alla 14-15 åringar!

Huvudsponsorer UIF 2021
Friidrotts sektionens sponsorer 2020