Länk till Träningar/matcher Umedalens IP Konstgräs
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Umedalens IF
FOTBOLL
HERRLAGET DIV 4

Träningsmatch 2
2024-03-22 21:45

Även denna match spelades mot Tegs SK men den här gången på fullstor plan UEA sol.

Kändes säkert ovant för alla spelare.

Läget inför match var inte optimala. Vi har 22 spelare i truppen varav 11 st av olika anledningar inte var disponibla. Väldigt skönt att vi då har P17 laget att låna spelare ifrån.

Olle, Erik o Markus var med och alla tre gjorde väldigt bra ifrån sig. Tack så hemsk mycket killar. Sent på eftermiddagen idag så dök Liam som gör militären upp och var tillgänglig så vi kunde komma till match med 4 ersättare. Tilläggas ska att vi nu är inne i en RIKTIGT tung träningsperiod så jag har full förståelse för tunga kroppar och huvuden.

 

Teg startade matchen med en furiös press och gav våra killar ingen tid alls att spela upp i lugn o ro. De gjorde också rättmätigt 1-0 redan i tionde minuten, visst vi tappade bortre ytan totalt men det var rättvist.

Resten av första halvlek var ett ställningskrig där Teg var lite starkare och gjorde det jobbigt för oss.

Det skapades dock inga riktiga målchanser från något håll.

 

I paus pratar vi om att våga spela mer på felvänd markerad spelare och komma vidare därifrån. Vi lyfter spelet rejält och är klart bättre än i första och skapar några halvchanser. De riktigt vassa lyser tyvärr med sin frånvaro.

Som helhet så vinner nog Teg välförtjänt. En bra första genomkörare på fullstor plan. Träningsmatcher är till för att träna på vilket jag tyckte vi gjorde, framförallt i andra.

 

Nästa match är tävlingsmatch då vi spelar första omg i DM.

 

Tack för ikväll killar


Nyhetsarkiv
DM omg 1 UIF-Ersboda SK2024-04-12 09:59
Träningsmatch 22024-03-22 21:45
 
Huvudsponsorer UIF 2023
Fotbollens Sponsorer 2023