Gatsten på Musköten
2020-06-12 14:43
Kom och köp gatsten av UIF
storleken är L 210 B 70 H 50 mm
Lasta på en släpvagn och betala 200 kronor
Pengarna går oavkortat till ungdomsverksamheten
så känner man för att betala mer för ett lass så får man det
Man kan hämta gatsten måndag-fredag 08.00-16.00
Hör av er till UIF 090-14 87 90 så får ni ett swish nummer av oss
Vänligen.
Umedalens IF

Förhållningsregler Umedalens IP pga. Covid-19 Uppdaterad 6 maj
2020-05-06 15:22, Fotboll
Information till alla aktiva träning/match
• Förkyld eller hängig, eller andra sjukdomssymtom = Stanna hemma!
• Vi delar inte vattenflaskor..
• Vi tvättar händerna innan träning.
• Vi byter om och duschar hemma
• Vi använder inte omklädningsrummen till samlingar.
• Aktiva och ledare rekommenderas att använda handskar, för att minska
smittspridningen

Vid träning
• Föräldrar finns utanför staketet, ledare och barn i första hand på/vid
planen.
• Samling sker med avstånd till andra lag i närhet till den plandel ni ska
träna på.
• Vi ställer cyklar och mopeder på långsidan av planen (markerad plats),
för att undvika trängsel. Inga cyklar rakt framför ingången och inte
heller inne på området. Bilar hänvisas som vanligt till markerade
parkeringsplatser.
• I dagsläget finns det toalett i Entrén på Musköten för att säkerställa att
den personliga hygien kan tillgodoses på bokade tider.

Vid match
• Ingen publik på eller runt planen (inklusive läktare)
• Tränare är ansvariga för att det följs.

Vi följer noga Folkhälsomyndighetens (FHM), Riksidrottsförbundets (RF) och Svenska
Fotbollförbundets (SvFF) råd och bedömningar av smittspridningen i Umeå-området, och
våra riktlinjer kan snabbt komma att ändras.
För uppdaterade riktlinjer/råd, se föreningens hemsida www.umedalensif.se menyval
CORONA.
Fotboll Pojkar och Flickor födda 2013
2020-04-22 12:51, Fotboll
Fotbollsplanerna har tinat fram och därmed har utomhusaktiviteterna börjat komma igång. Umedalens IF ambition är nu att starta upp träningsgrupper för barn födda 2013.
Köp digitala Bingolotter genom Umedalens IF
2020-04-08 15:51
Överskotten går till Umedalens IF
All inomhusträning för grupper inställd
2020-04-01 17:14

Uppdaterad 3/4-2020, 10:00

Föreningarna Väst på Stan, Sandåkerns SK, Umedalens IF och IBK Dalen, har beslutat att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och ställer in all träning som sker i grupp inomhus med start torsdag den 2a april. Detta berör alla grupper som tränar i idrottshall, fotbollshall, fotbollstält, friidrottshall eller annan idrottsanläggning.

Träningsmatcher är för närvarande okej så länge matcher spelas lokalt och det har gjorts en riskbedömning av hemmalaget, mallen för det finns att hitta HÄR. Alla träningsmatcher ska först sanktioneras av distriktsförbundet, exempelvis Västerbottens Fotbollsförbund.

Enligt rekommendationer från ovan nämnda hålls verksamhet utomhus fortfarande igång, grupper som annars tränar inomhus får nu flytta sin verksamhet utomhus. Gäller tills nya rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och Riksidrottsförbundet kommer.

Notis: I en tidigare version stod det att alla träningsmatcher ställts in, folkhälsomyndigheten har nu förtydligat sina rekommendationer vilket föranlett ändringen.

Årsmötet framflyttat
2020-03-24 19:00
UIF har idag beslutat att flytta fram Uif årsmöte, utifrån de nya direktiven från SISU idrottutbildarna, som nu inte har möten med mer än 25 deltagare och ingen deltagare över 70 år. Det gäller då för alla SISU:s träffar och utbildningar tillsvidare här i Umeå.
Då det traditionell är flera än en över 70 år som brukar vara med, så som vi drar i handbromsen. Vi får återkomma med nytt datum, när vet mera om coronan och dess spår i samhället. Vi undersöker om vi kan genomföra mötet digitalt, då behöver vi dock rodda en utrustning. Information kommer att läggas ut på hemsidan och sociala medier med uppgift om nytt datum.

Med vänlig hälsning, Styrelsen

Årsmöte 2020-03-30
2020-03-18
Styrelsen för Umedalens IF kallar till ordinarie årsmöte måndagen den 30 mars 19.00, Musköten. Förhandlingar enligt stadgarna, presentation av anvisningar för barn och ungdomsidrott inom UIF, prisutdelning, fika. Alla medlemmar välkomna !
Corona och UIF
2020-03-13 16:21
Med anledning av Coronaviruset (COVID-19) och den spridning det har börjat få i Sverige har nu Regeringen beslutat att förbjuda alla sammankomster på över 500 personer tills vidare. Det här påverkar inte den dagliga verksamheten med våra barn- och ungdomslag. UIF har tagit beslut om att det är Folkhälsomyndighetens rekomendationer som gäller, tillsvidare.
Friidrott
Elin nära USM medalj
2020-03-11 10:47, Friidrott
Umedalens friidrotts framgångar fortsatte i helgen då Ungdoms SM i friidrott avgjordes i Örebro. Elin Tegenborg Sjöström, hoppade till sig en fjärdeplats i F 15 längdhopp med ett hopp på 5.23 meter. I finalen på 60 m blev Elin åtta med tiden 8.09 sek.
Vid oro för ett barn
2020-02-28 10:00
9/10 barn är någon gång med i en idrottsförening, men vad gör vi när vi möter ett barn vi känner oro för? När vi misstänker att något inte står rätt till i deras vardag eller i deras hem?

På föreningens hemsida under fliken Trygga Idrottsmiljöer hittar du nu riktlinjer du kan ha som stöd för när du känner oro för ett barn.
Nyheter från våra grupper
Veteranerna, 12/08 18:33