BANDYRESA TILL SM-FINALEN I UPPSALA DEN 23 MARS.
2019-01-08 15:34
Har du någon gång tänkt och drömt om att se en SM-final i bandy live och på plats.
Nu får du din chans. Klicka här
Skidor
2019-01-02 12:01, Skidor

Intersport ny material leverantör 2019 för Umedalens IF
2019-01-01 11:18

Från årsskiftet är Intersport föreningens officiella materialleverantör till alla våra verksamheter.

Inom kort kommer vi att presentera föreningens uppdaterade klädprofil för 2019 samt instruktioner/förhållningssätt hur vi går till väga för att handla UIF-kläder via Intersport. Det är i butiken på Mariedal som föreningsförsäljning finns. Adidas är fortsatt det varumärke vi jobbar vidare med när det kommer till match- och träningskläder inom fotbollen.

Under vintern (feb-mars) planerar vi för en utprovningsdag/kväll där våra lag och medlemmar kan beställa för pågående inomhussäsong och kommande fotbollssäsong.

Anvisningar Barn- & Ungdomsidrotten
2018-12-27 12:30
Nu finns föreningens anvisningar för barn- och ungdomsidrotten upplagda på hemsidan, du hittar dem under fliken Trygga Idrottsmiljöer.
Högvinst till UIF
2018-11-12 20:22
I senaste dragningen i Hemmavinsten Umeå vann Ulrika Haake. 4.700 kr till vinnaren. Nästa gång kan det vara du som vinner, om du har en lott. Ulrika stöttar UIF-damlag i fotboll. Här kan ni se när ordförande Mikael Berglund överraskar henne med det glada beskedet.
Bandy
UIF startar herrlag i bandy
2018-10-24 11:33, Bandy

Umedalens IF och IFK Umeå har kommit överens om att IFK´s herrlag i bandy går över till Umedalen med start den kommande säsongen.

Mikael Berglund, ordförande i Umedalens IF. kommenterar:

-Vi har gemensamt kommit fram att detta är det bästa för bandyn i Umeå och vill tacka IFK Umeå för konstruktiva samtal. Den samordning av verksamhet och bl a resekostnader gör att vi kan skapa en stabil långsiktig ekonomisk grund för både ungdoms- och seniorbandy.

Jan Sundman, ordförande i IFK Umeå, kommenterar:

- Umedalens IF har sedan flera år en gedigen bandyverksamhet med barn och ungdomar och vi har träffat överenskommelse med dem om att samla verksamheten i en förening för att skapa bättre förutsättningar för att stärka bandyns utveckling i Umeå och Norrland. Sedan tidigare har IFK Umeå och Umedalen ett fruktbart samarbete inom bandyn och detta är nu en naturlig utveckling och riktigt steg där alla parter känner sig nöjda med överenskommelsen. Vi önskar vårt herrlag lycka till i de nya färgerna.

Gustav Forsblom, ordförande i bandysektionen IFK Umeå, kommenterar:

I vår verksamhet har vi redan ett nära samarbete med Umedalens IF vilket gör detta steg naturligt och friktionsfritt även om det såklart är vemodigt att lämna en förening. Herrlaget vill tacka IFK Umeå för ett mycket gott samarbete de här tio åren.

Nyheter från våra grupper
Skidor, 02/01 12:01