Umedalens IF:s Orienteringssektion

Vi är en förening för både barn, ungdomar och vuxna som vill orientera.
Som en av klubbarna i länet bedriver vi egen verksamhet men samarbetar också med övriga klubbar i regionen. Vi ansvarar även för motionsarrangemang och tävlingar under säsongen.
Se vår kalender för aktiviteter, kontaktuppgifter och för mer information.

Klubbträning på torsdag den 14/6
2018-06-10 21:32
Hej!
Tack till alla er som har bidragit till att tävlingarna VB3 fungerat så bra i helgen.
Roligt också att det var flera av er som deltog, särskilt idag söndag var vi rätt många från UIF!
Vårens sista klubbträning blir inte imorgon ( då behöver vi vila lite :)) utan på torsdag.
Då samlas vi i Röbäck vid Elofssonhallen kl 18.00 och genomför vår träning i samband med den motionsorientering som anordnas där. Efter vi orienterat fikar vi tillsammans, och sedan tar vi sommaruppehålll med de gemensamma träningarna.
Vi ses!
Mvh ledarna
Klubbträning ikväll den 4 juni
2018-06-04 07:51
Välkommen på klubbträningen ikväll kl18. 00.
Samling vid Olles spår.
Mvh ledarna
Klubbträning 21/5
2018-05-20 18:53
Välkomna på klubbträning måndag 21/5 kl 18:00. Samling Truckvägen på vägen mellan Umedalen och Hissjö. Denna gång blir vi många orienterare då vi samtränar med Umeå OK.
Uppstart för vårens orienteringsträningar
2018-04-12 19:51

UMEDALENS IF Orientering

Klubbträningar 2018

Inför årets säsong inbjuder UIF orienteringssektion till öppna klubbträningar för alla medlemmar. Vi tränar på måndagar kl. 18.00 och erbjuder banor och övningar på olika nivåer för såväl barn som vuxna.

Vi har för närvarande 4 träningsgrupper och har utrymme för flera intresserade att prova på orientering med oss. Man kan komma som familj och delta tillsammans, eller enskilt som barn eller vuxen nybörjare. Har du provat orientering förut i andra sammanhang och vill träna med oss i föreningen är du givetvis välkommen också.

Lämplig ålder för barn att börja med orientering är ca 7 år, och då ser vi gärna att någon vuxen följer med den första gången.

Våra nuvarande grupper är:

Nybörjare (Vit grupp)

Kontaktperson: Lovisa Manni lovisa.manni@gmail.com

Fortsättning/ Mellan (Gul grupp)

Kontaktperson: Anna Lundin anna@familjenlundin.eu

Tonårsgruppen

Kontaktperson: Stefan Kärrlander stefan.karrlander@gmail.com

Vuxen motionsgrupp

Kontaktperson; Annika Manni annika.manni@umu.se  (samordnar klubbträningarna)

Uppstart för klubbträningarna är på söndag den 29 april

Kl. 10.00 på Musköten.

Efter en kortare information om vårens träningar, startar vi säsongen med att springa en valfri bana i på Umedalsområdet i samband med vår öppna motionsorientering, ledare finns på plats.

Varmt välkomna alla nya och gamla orienterare!

Beställning av orienteringskläder, obs! tisd 27/3
2018-03-21 22:09
Hej alla!
Våren närmar sig trots mycket snö, och nu är det dags att beställa nya orienteringskläder för kommande säsong. Det är vår "tävlingsdress" med gul-blå tröja + tights som ska beställas nu. Vi ordnar därför en klädprovningskväll på tisdag den 27/3 kl 18.30-19.30 på Musköten. Kom dit och prova och beställ vad ni vill ha. Om du vet vilken storlek du vill ha och inte kan komma på tisdag kan ni maila Annika Manni eller Sara Hornliden er beställning. Vi kommer att beställa före påsk för att hinna få kläderna tills säsongen startar i maj.
Frågor?
Annika- annika.manni@umu.se