Umedalens IF:s Orienteringssektion

Vi är en förening för både barn, ungdomar och vuxna som vill orientera.
Som en av klubbarna i länet bedriver vi egen verksamhet men samarbetar också med övriga klubbar i regionen. Vi ansvarar även för motionsarrangemang och tävlingar under säsongen.
Se vår kalender för aktiviteter, kontaktuppgifter och för mer information.

JULFEST den 9 december
2018-11-25 18:44

Välkommen

Orienteringsjulfest!

söndag den 9 dec är det dags igen för vår årliga julfest med UIF orientering.

Kl.10.00 börjar vi med en liten julinspirerad orientering utomhus, särskilt för våra barn och unga.

Vill föräldrar eller äldre ungdomar träna lite mer avancerat går det också bra och man samlas då samma tid vid Musköten.

Kl.11.30 är det dags för tomtegröt, smörgås med skinka eller ost samt kaffe och pepparkakor.

Vi äter, umgås och knäcker några julnötter eller andra kluringar ;)

Så får vi önska varandra god jul och se fram emot ett nytt orienteringsår 2019!

Varmt välkomna, gammal som ung, hälsar styrelsen!

Meddela ert deltagande samt ev allergier till Torbjörn Hornliden

torbjorn.hornliden@umecon.se senast torsdag den 6 dec.

Klubbträning och avslutning för alla grupper
2018-09-16 17:01
Imorgon måndag den 17 /9 kör vi vår klubbträning med samling vi el-ljusspåret kl 18.00 som vanligt.
Detta är den sista vanliga träningen för hösten så passa på och kom och orientera med oss! Vi uppmanar särskilt alla föräldrar att vara ombytta för att anta en liten utmaning från ungdomarna...

Följande måndag den 24/9 är det avslutning för måndagsträningarna. Vi har då följande upplägg:
kl.18.30 samling vid Musköten med ett litet möte/information för föräldrar och vuxna medan barnen får leka i lekparken med våra ledare i nybörjargruppen.
kl. 19.00 Gemensam start för alla grupper i en mörker-orienteringsbana, ta med pannlampa eller ficklampa!
ca 19.30 Fika och prisutdelning för alla deltagare i säsongens träningar, detta gäller även ni som deltar i tonårsgruppen på tisdagar!

Vi hoppas alla som varit med under året har möjlighet att komma på de sista tillfällena,
Välkomna!!

Klubbträning måndag 10 sept
2018-09-08 23:06
Måndagens träning utgår från Elofssonhallen på Röbäck.
Samling kl 18.00 som vanligt.
Denna kväll är vi inbjudna av Umeå OK och deras ungdomsgrupper., så det blir fler än vanligt i skogen.
Alla som har egen Sportidentbricka tar med den, annars får man låna av oss ledare.

Välkomna!
Klubbträning och motions OL
2018-09-02 15:22
Hej
Nu i veckan är det klubbträning på måndag kl18 som vanligt  Samling vid Olles spår. Obs! Ta med kompass alla som har.

På söndag den 9 sept är det  motionsorientering som vi i UIF anordnar. Start 11-12  samling vid Olles spår då också.
Alla är välkomna på veckans program!!!
Klubbträning måndag 20/8 - ny samlingsplats!
2018-08-19 08:21
Hej!
Imorgon är det träning igen kl 18.00. Vi ska vara på Nydala MEN samlingen är vid Bågskyttebanan som ligger närmare E4, inte vid skidspåret som sagts tidigare.
Vi fick en vänlig inbjudan från IFK Umeås ungdomsgrupp att springa på deras banor, så vi tackade ja.
Men samma upplägg som vanligt för vår del ändå.

Med vänlig hälsning Annika, Anna och Stefan
Nyheter från våra grupper