Föräldramatch och säsongsavslutning 22/9
2019-09-17 14:44
På söndag är det föräldramatch och säsongsavslutning!

10.00 Match mellan spelare och föräldrar
11.00 Prisutdelning
11.30 Seriematch mot Guif

Alla som deltar på föräldramatchen får vara med och spela seriematchen också om man vill. Eller så stannar man bara kvar och hejar på sina kompisar i sista matchen för säsongen. Om vi blir många så delar vi upp så att man spelar 1-2 perioder var.

• Ta med eget fika att äta mellan föräldramatchen och seriematchen.

• Ta även med och lämna in matchtröjan!

OBS! Fredagsträningen inställd. Träning som vanligt imorgon onsdag.
Höstens seriespel samt träningar framöver
2019-07-30 10:47
Till höstens seriespel har vi (precis som vi hade på vårsäsongen) två lag anmälda, vilket innebär totalt 14 seriematcher där man kommer bli kallad till hälften av dessa. Därutöver har vi två lag anmälda till Myckle Cup som spelas som endagscup söndag den 18/8.

Igår skickades kallelse ut till de första fyra matcherna, svara så snart ni vet på dessa. Ett tips är att ladda hem Sportadmin Medlemsapp för att svara på kallelser och se kommande kalenderhändelser. Även kallelse till cupen är utskickad.

Vi kommer att göra så att vi skickar ut kallelser till cirka 4 matcher i taget, med framförhållning minst en vecka. Under veckorna 34, 35, 36, 37 ligger matchtiderna reda klara i kalendern och vi har två matcher samma dag samtliga dessa helger så ni kan redan nu lägga in rätt matchdagar för era barn även om motståndet inte är känt ännu. Halva truppen kallas till den ena matchen och halva truppen till den andra.

Denna vecka vilar vi från träningar (match söndag för halva laget) och nästa träning är på måndag den 5/8, klockan 18-19 på Päråkern, då hoppas vi på hög närvaro och peppade barn!

/Hälsningar tränarna
Lagjobb för oss föräldrar! Målning på Nolia. Måndag den 24 juni kl. 18.00
2019-05-09 15:33
Lagjobb för oss föräldrar! Målning inför Stora Nolia. En förälder per barn!

Ta på oömma kläder. Jobbet innebär att rolla montervägg med vit färg.

Måndag den 24 juni kl. 18.00. Vi håller på ca 2-3 h.

Pengarna vi tjänar går direkt till lagkassan. Ett snabbt och enkelt jobb, en chans att få umgås och ha trevligt!

Kallelse kommer senare.
Gruppindelning för seriematcher maj månad
2019-05-03 20:19
Under våren kommer vi att spela sammanlagt 14 seriematcher samt att vi deltar i tre cuper, se kalender för datum.

Gruppindelning och kallelser till respektive match kommer bli att vi delar in truppen i fem grupper där två av dessa kallas till varje match, se matchschema nedan.

Schemat nedan gäller för våra matcher under maj månad, liknande schema för matcher i juni kommer inom kort.

Lägg in i era kalendrar redan nu vilka dagar som ert barn kommer att spela match på.

OBS1! 2-3 spelare från den grupp som inte spelar aktuell omgång kommer kallas som reserv till de två matcherna den omgången.

OBS2! Viktigt att svara på utskickade matchkallelser i god tid så att ev. extraspelare kan kallas in i god tid.

OBS3! Till cuperna görs separat indelning av hela spelartruppen.

Grupper blir följande;

Edvin
Zackarias
Alfons

Matchfördelning (lägg in datumen i era kalendrar redan nu!)

10/5 GUIF Tomtebo - UIF   A och B (E reserv)

11/5 Sävar – UIF (träningsmatcher, alla kallade redan)

12/5 UIF - Sörfors    C och D (E reserv)

19/5 Robertsfors - UIF    A och E (D reserve)

19/5 UIF – GUIF Sofie/Ålid   B och C (D reserv)

25/5 Obbola - UIF  D och E (B reserv)

25/5 UIF - Ersboda    A och C (B reserv)

26/5 Stöcke IF - UIF     E och C (A reserv)

//Tränarna

Efterlysning! Utökning av föräldragruppen
2019-04-27 09:02
Vi vill att någon förälder tar på sig att bli en tredje medlem av den föräldragrupp via har börjat bygga upp, från föregående säsong består den av Erika Ersson samt Ingela Eliasson.

Uppgifterna består i att hjälpa till med allt runtomkring laget, arbetsfördelning Levande IP (man slipper troligen själv stå i kiosk m.m), ordna med säsongsavslutning m.m. Inte särskilt betungande med andra ord!

Först till kvarn :-), intresseanmälan skickas till patrikviberg@hotmail.com samt till erika.ersson@familjensjurist.se

//Tränarna och föräldragruppen
Spelarträff måndag 29:e samt info från föräldramöte
2019-04-27 08:53
Hej!

Här kommer en extra påminnelse kring den spelarträff vi kommer ha inne på Musköten nu på måndag mellan 18-19, barnen behöver inte vara ombytta. Vi kommer köra en genomgång av vår nya Playbook och en del andra saker, samt eventuellt någon lek.

Under fliken "Dokument" finns presentationen som användes på föräldramötet i torsdags, matcher samt lagindelningar kommer inom kort upp här på hemsidan och kallelse till första endagscupen som spelas den 18/5.

//Ledarna