UIF Bandy F17/Dam

Ett nytt år med ett glatt gäng som gillar att spela bandy.

Nu laddar vi igen inför en ny säsong i Damallsvenskan och ett lag i F17.

Är du sugen på att spela?

Hör av dig till:

Anna Ingvarsson

0736 179516.

Välkommen!

Ny säsong för värmande Ullmax!
2019-10-03 07:05

Försäljning av Ullmaxkläder - nya katalogen är här, vinter/vår 2019/20

Förra säsongen blev vår förtjänst 47 000 kr. BRA JOBBAT.

Jag påminner alla tidigare säljare, och nya, att hämta en katalog i 33:ans förråd ovanpå kylskåpet samt registrera sig på Ullmax hemsida som säljare för Umedalens IF Bandy.

Information till hur man registrerar sig som säljare och hur man betalar efter man levererat varorna finns att fota av på dörren till 33:an eller att läsa under dokument på bandys hemsida.

Det finns väska med provkläder som hänger i samma förråd, ta gärna med den vid försäljning några dagar, då det ofta är enklare att sälja mer när kunderna får klämma, känna, se storlek och prova plagg. Skriv upp ditt namn på lånelista över demoväskor.

Vi har inte satt någon gräns på försäljning, utan alla gör vad de själva kan, ” många bäckar små... ”

Carina Svanbäck, (mamma till Isak i P14)

Ullmax ansvarig

carina.svanback@gmail.com

Domarutbildning
2018-11-09 08:16
Den 17,:e november  på fm håller vi en domarutbildning på Nolia.
ALLA som önskar vara med och döma i år behöver gå den här kursen. Det är numera ett krav för att få döma, att man går en kurs varje år.

Anmälan sker via en separat kallelse.
/Ledarna
Justerade matchtider
2018-11-09 07:51
Hej!
Vi har fått justera några matcher i schemat. Se till att ni kontinuerligt håller er uppdaterade i matchschemat på hemsidan.

Snart seriepremiär!!!!!!......

Matchtider
2018-10-21 22:16
Nu har tiden för säsongens matcher bekräftats. Dessa är nu justerade och införda på hemsidan.
Ledarna

Tisdagsträning inställd!
2018-09-13 21:48

Hej,
isträningen på tisdag 18/9 är inställd p.g.a. att vi har blivit av med tiden.

Men vi har "brottarfys" på fredag och isträning på söndag denna vecka att se fram emot.

Vi då!
/Ledarna