Välkommen till P10 Fotbolls hemsida
Här finns information om lagets verksamhet. Ny spelare kan på länken nedan anmäla sitt intresse och lämna uppgift om namn, mail etc. Underlättar vår hantering och administration kring laget.

Föräldramöte ikväll (Och träning)
2018-05-02 12:22
Påminner om föräldramöte ikväll den 2 Maj kl 18-19 då vi önskar att minst en förälder per barn kan närvara och där kommer vi dels presentera oss ledare men även få senaste nytt från Andreas Ågren som är barn och ungdomsutvecklare inom Umedalen, IBK Dalen samt Sandåkern. Sedan kommer vi gå igenom säsongens matcher & cup, träningsavgift samt uppdrag (Levande IP/Matchvärdar)

Det är drygt 20 barn som verkar komma på första träningen som är mellan 16 - 17:30 idag så ni som inte har svarat på kallelsen ännu vore vi superglada om ni kunde svara så vi lättare kan planera träningen.

Varmt välkomna Ledarna Umedalen P10
Umedalen.P10@icloud.com
Föräldramöte & säsongsstart
2018-04-24 23:24
Hej föräldrar med barn i Umedalen P10

Nu är det äntligen dags för fotbollssäsongen att dra igång efter en helt galen vinter. Vi sparkar igång med första träningen på onsdag den 2 maj kl 16:00-17:30 med inledande uppvärmning & fast teknikövning samt samling 16:30 (Detta för att barn/föräldrar som har svårt hinna till kl 16:00 vissa veckor ändå kan vara med) Vår andra träningstid är på fredagar mellan kl 17:00-18:30 och samma här att vi kommer köra med inledande uppvärmning & fast teknikövning med samling kl 17:30. (Separat kallelse kommer på detta)

Vi kommer även att ha föräldramöte den 2 Maj kl 18-19 då vi önskar att minst en förälder per barn kan närvara och där kommer vi dels presentera oss ledare men även få senaste nytt från Andreas Ågren som är barn och ungdomsutvecklare inom Umedalen, IBK Dalen samt Sandåkern. Sedan kommer vi gå igenom säsongens matcher & cup, träningsavgift samt uppdrag (Levande IP/Matchvärdar)

Varmt välkomna Ledarna Umedalen P10
Umedalen.P10@icloud.com
Klubbkväll & utprovning av kläder
2018-04-13 17:49
Onsdag den 18 april mellan 18.00- 20.00 finns Stadium på Musköten, då ni kan prova & beställa UIF-kläder till UIF-priser.

OBS det är absolut inget krav på detta utan upp till var och en om man vill handla in shorts, strumpor mm.
(Har man redan eller väljer att köpa eget så är det svarta Adidas shorts samt gula Adidas strumpor som klubben använder)

Se alla produkter & priser här:

Profilguide 2018
Vinteruppehåll
2017-09-25 17:35
Sista träningen är genomförd och nu tar vi uppehåll under vintern.
Väl mött till våren igen!

//Ledarna
Börja spela fotboll med oss!
2017-09-25 16:56
Är du pojke född 2010 och är intresserad av att börja spela fotboll i Umedalens IF? Då ska du komma till oss. Vi tränar måndagar klockan 17:30-18:30.Det är bara att dyka upp på träning med lämpliga träningskläder, fotbollsskor, benskydd och vattenflaska.

Vi håller till på konstgräsplanen vid Umedalens idrottsplats (bredvid Musköten på Umedalen)

Tycker du sen att det var roligt och vill fortsätta, så ber du en förälder att söka medlemskap i Umedalens IF genom att använda den här länken:

Välkommen!

Tränarna för Pojkar 10