Ny Hemsida för Bandy Ungdom

Välkommen till vår nya hemsida för Bandy Ungdom. På den här sidan hittar du alla information om  Grupperna  PF08, FP10 samt F12 & P12.

Nu är det slut😟
2017-03-01 13:30
Hej och STORT TACK alla bandyspelare-älskare för ännu en intensiv bandysäsong!
Tyvärr måste vi denna säsong sluta några veckor tidigare pga kommande Skid-SM på Gammlia. Detta då fotbollen behöver vår plan då Gammlias kommer vara skidstadio.
Som kompensation ska dock bandyn få börja med uteis (Dragonens bandybana) 2 veckor tidigare i höst och även nästa höst! Alltid något att se fram mot.

I höst hoppas vi även detta år att få till en träningshelg på närliggande ishall (Nordmaling, Vindeln)

Försök nu ha det så bra tills vi åter ses i bandyns regi!
Ledarna
Beställ Restaurangchansen 2017 redan nu
2017-01-10 16:10

Här beställer du en appkod till restaurangchansens smartphone-app. Koden kan användas på två telefoner samtidigt och med appen har du tillgång till samma rabatter som med det vanliga häftet.
App-koden levereras via e-post i februari efter erlagd betalning av 240 kr.
Instruktioner för betalning skickas ut i slutet av januari.

Genom att köpa app-koden här stödjer du Umedalens IF:s/sektioner. 120 kr per app-kod går direkt till vår verksamhet.

Mer information om appen hittar du här: http://restaurangchansen.se/rc-appen/

Vilka rabatter som ingår i häftet/appen framgår här: http://restaurangchansen.se/wp-content/uploads/RC_Saljmaterial_Umea_webb.pdf

Kallelse kommer inom kort!
2016-11-16 06:56

INGEN TRÄNING PÅ FREDAG!!
2016-10-19 08:57
SENT ÅTERBUD PGA HOCKEYCUP I HELGEN! INGEN TRÄNING PÅ FREDAG EM FÖR PF12!!
Försäljning av Ullmax
2016-09-26 23:14

Som tidigare år så kommer vi att sälja Ullmax. Det är ett enkelt sätt att tjäna pengar till klubben och alla resor som kostar en hel del.
Ifjol var vi 35 registrerade säljare alla var inte aktiva men vi sålde för 128000 och förtjänsten ligger på hela 30%.

Vi kan alla hjälpas åt att sälja. Vi har inget säljtvång dvs att man måste sälja för ett visst belopp utan alla gör vad de kan. Alla har vi olika förutsättningar men prova att lägga ut katalogen på ert arbete eller till släkt och vänner, det brukar ge klirr i kassan. Ullmax har bra varor! Julklappstips!

Söndag den 2 September kommer det att finnas kataloger igen att hämta under träningstid. Sedan kommer jag att lägga in kataloger och säljblock i skrubben på kylen.

Vi har en säljväska (visningsväska) som man kan låna för att öka försäljningen. Låna den ur skrubben och skriv upp er (namn och telefon) på en lista som kommer att sitta där så ni enklare kan byta den mellan varandra. Den kan förslagsvis lånas veckovis. sönd till sönd.

I år så kommer jag att försöka ha kortare säljperioder men målet är att komma upp till 15 000 innan nästa leverans för att jag skall slippa stå och sortera varenda strumpa till er som säljare. Vi får nämligen gratis frakt och pack per säljare om vi kommer upp till 15 000 kr på en order som jag skickar. Underlättar otroligt mycket för mig. :-)

Instruktion och betalningsrutin för säljare finns under Dokument.

Mvh Maria Engman ullmax ansvarig
maria.engman@sorfors.se