Umedalen Dagen 20/8
2022-08-10 16:14

Boka 20/8 till ett besök på Umedalens IP/Musköten. Umedalensdagen 2022 med familjedag för hela famlijen. Information om verksamhet i föreningarna som verkar i området. Prova på aktiviteter, fikaförsäljning, loppis, Fritidsbanken lånar ut utrustning mm mm.  Detaljerat program kommer fortlöpande att uppdateras här.

Arrangör; Umedalens IF - IBK Dalen - Bostaden

Umedalen dagen 20/8 - loppis
2022-08-10 16:08
Familjedag

Den 20 augusti genomförs årets upplaga av Umedalen dagen i samarbete mellan Umedalens IF, IBK Dalen och Bostaden. En av aktiviteterna är en loppis från bakluckan på bilar.  Nu kan du boka en plats på loppisen som är på Musköten utomhus lördag den 20 aug mellan 11.00 - 14.00. Priset är 100 kr och pengarna går till föreningarnas ungdomsverksamhet. I  Sikcka din intresseanmälan till kansli@umedalensif.se

Friidrott
Joel bland Europas topp 10 i landslagsdebuten
2022-07-27 11:05, Friidrott

Joel Reinholdsson debuterade i Svenska Friidrottslandslaget när Virtus European Summer Games avgjordes i Krakow under förra veckan. Han deltog i grenarna 100 och 200 m. Sverige ställde upp med tre tävlande inom friidrott och hela Europamästerskapet omfattade totalt 9 olika sporter.

Umedalens IF söker Föreningschef
2022-06-29 14:00

Umedalens IF en breddförening i västra Umeå. Vi har 1600 medlemmar i åtta sektioner. Föreningen har ett nära samarbete med IBK Dalen och Sandåkerns SK.
Via Umedalens IF AB driver vi Musköten med två idrottshallar, mötes-lokaler och en konstgräsplan. Efter många år går vår nuvarande Kanslichef Ove Nordin i pension. Vi söker nu en efterträdare som får rollen att fortsätta leda vår viktiga verksamhet. Arfbetsuppgifter mm finns i informationen på länken.

Mer information finns här >>>>

UIF Fotbollskola 2022 v 33 födda 2015 - 2009 anmälan stängd.
2022-06-18 09:43, Fotboll
Välkomna att anmäla deltagare till Umedalens iF fotbollsskola 2022. 7-13 år. ( födda 2015 -2009) Fotbollsskolan arrangeras i samarbete med Intersport.

I samarbete med BOSTADEN ordnar vi en enkel tävling om gratis platser. Bor ni hos Bostaden kryssa i rutan på anmälningsformuläret så är du med och kommer att få ett mail med instruktioner om tävlingen.
Uppstarts möte 11 maj - Fotboll födda 2015
2022-05-02 09:25, Fotboll

Uppstarts mötet är i bollen den 11 maj kl. 18.00 på Musköten

Morgnarna är ljusare och temperaturen ligger allt oftare omkring 0°, vi närmar oss fotbollssäsongen. Det är nu möjlighet att anmäla sitt intresse för fotbollsverksamheten som startar upp för barn födda 2015 i Umedalens IF. I anmälan kan du också ange om du som förälder är intresserad av att vara med som aktivitetsledare eller i någon annan roll kring gruppen.

Genom er intresseanmälan får vi tillgång till kontaktuppgifter för att kunna bjuda in till en uppstartsträff, vi kommer att bjuda in till den för att dels informera om föreningens verksamhet, hur fotbollsverksamheten ser ut för unga barn och träningstider och annat viktigt att känna till.

Vi hoppas att ditt barn är intresserad av att vara med!

INTRESSEANMÄLAN

Umedalens IF startar målvaktsträningar!
2022-03-15 20:00, Fotboll

Umedalens IF är glada över att kunna informera om att vi till fotbollssäsongen 2022 kommer börja med målvaktsträningar för alla i barn- och ungdomsverksamheten!

Rally Sweden 2022 Stort tack till alla UIF:are
2022-02-28 12:46

Svenska Rallyt som är en deltävling I världsmästerskapet World Rally Championship genomfördes för första gången i Umeå under helgen. Umedalens IF tillsammans med IBK Dalen och Sandåkerns SK hade ansvaret för bemanning av Noliaområdet där hela arrangemanget hade sitt centrum. Vädret var på sitt bästa humör och man kan redan nu konstatera att arrangemanget blivit en succé för såväl de tävlande teamen som för arrangörer och publiken. Vår insats från föreningen har fått beröm för både engagemang och gott bemötande. Jag vill för huvudstyrelsens del tacka alla som bidragit till att vi kunnat göra vår del för att se till att Svenska rallyt blev så lyckat. Det har redan resulterat i att de beslutat att förlänga med ytterligare två år. Jag vill också rikta ett särskilt tack till kansliet med Ove i spetsen som organiserat allt på bästa sätt så att alla som jobbat känt sig både trygga och omhändertagna under arrangemanget. Stort tack allihopa!

Mikael Berglund

Stolt ordförande

Volontärer RALLY Sweden 24-27 Februari
2022-01-20 14:20

Umedalens IF, IBK Dalen, Sandåkerns SK

är tillsammans engagerade som ansvariga för funktionärer i den stora mobila servicedepån som byggs inne NOLIA-området.

Ansvaret innebär att vi ska bemanna DEPÅ området med säkerhetsvakter, in- och utpasseringskontroller, parkerings- och entrévärdar. Vi kommer att ha sektioner och lag som hjälper till. Men behöver fler volontärer. Framför allt förmiddagar på torsdag och fredag. Intresserad av att hjälpa till ???

LÄNK TILL MONTE CARLO 2022 TÄVLINGEN för lite inspiration

DEPÅN i MONTE CARLO 2022

LÄS MER & ANMÄL DIG

Bygge Musköten sista etappen
2021-10-06 21:55

Nu har vi startat den sista delen i utbyggnaden av Musköten. Tillbyggnaden av en ny entre och fikaavdelning. Under hösten kommer vi att gjuta grundplattan. Bygget sker i samarbete med Umeå Entrepenad, UMIA och OBOS ger tillbaka, som stöttar projektet.

Nyheter från våra grupper
Friidrott, 11/08 13:25