Länk till Träningar/matcher Umedalens IP Konstgräs
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Umedalens IF
FOTBOLL
P09

Försäljning av toalett- och hushållspapper
2024-02-12 09:40

Hej

 

Vi behöver samla in pengar till laget för att täcka upp för de kostnader fotbollen innebär. Vi kommer få fler resor och dyrare kostnader för domare och vi vill hålla ner träningsavgifterna. 

Vi bygger dessutom för framtiden med sikte på Gothia nästa sommar. 

 

Genom olika insatser kan vi enkelt få in pengar. Vi siktar på att sälja hushålls- och toalettpapper vid tre tillfällen under året. 

 

Vi vill att ni säljer minst tio balar var, men ni säljer mycket gärna fler balar. Det är bra kvalitet på pappret och jag, Thomas, har sålt tidigare i andra sammanhang och har flera som frågar efter nästa säljomgång för att dom gillade pappret. 

 

På måndag 19/2 startar vi försäljningen och den pågår till 4/3. Under den tiden säljer ni på olika sätt. Ni postar på sociala medier, ringer släktingar, gå en runda bland husen och säljer eller lägger ut en lista på er arbetsplats. Ni kommer få listor om ni önskar det, eller så skriver ni själva ut dem. 

 

Vi tjänar 80:- för toalettpappret. Varje spelare drar in minst 800:- till laget. 25 spelare som säljer för 800:- ger 20.000:- till laget. 

 

Priset är 270 för toalett och 250 för hushållspapper. 

 

Pris till det de tre som säljer flest balar. 

 

Vi kommer att lägga en beställning snart, så vi önskar att du har fyllt i ett Googledokument senast 4/3. Behöver du hjälp att fylla i dokumentet, kontaktar ni thomas@ylvin.com

 

När ni hämtat balarna ser ni till att få in pengarna för dem Ni får en faktura skickat till er när allt är klart. 

 

Underlag till försäljningen skickas ut på söndag.