Välkommen
Detta är vår hemsida. Här kan ni hitta träningstider och kommande matcher m.m.
Bland dokumenten finns bland annat gruppindelning för matchspelet
Fysträning
2021-04-09 18:33

Imorgon lördag börjar vi med fysträning utomhus. Samling på musköten kl 10.00 medtag löparskor.

Ledarna

Fotbollsträning
2021-04-01 08:52

Hej alla,
nu äntligen börjar det vara dags för fotboll igen! Umedalens IP är inte redo för spel riktigt än men vi har lyckats få tag på några tider på Sörfors IP. Vi kommer att träna på Sörfors IP
fredag 2/4 kl 14-15
tisdag 6/4 kl 17-18
torsdag 8/4 kl 17-18

Vi vet att det är påsktider och att alla kanske inte har möjlighet att vara med, men för de som är hemma så kör vi fotboll.

Angående samåkning till Sörfors så gäller de rekommendationer som ligger, dvs. att helst inte samåka. Går man i samma klass i skolan är det möjligt att samåka. Har man inte möjlighet att ta sig till Sörfors så hör av er till någon av tränarna.

Mer information om säsongen kommer att komma ut efter påsklovet. Nu ser vi fram emot en härlig påsk och en vår och sommar med mycket och rolig fotboll

Tränarna

Insamling av matchtröjor
2020-05-20 11:14
Hej alla,

Grabbarna växer och det är dags för nya matchtröjor. För att få nya tröjor måste vi lämna tillbaka våra gamla. Vi skulle därför vilja att alla tar med sig sina nuvarande matchtröjor till träningen imorgon. Är man inte på träningen är det bra om man skickar den med En kompis.
Ledarna
Seriespelet
2020-05-14 12:25
Hej alla,

Nu på söndag drar serien igång. Vi kommer att spela 7 matcher fram till sommaruppehållet. Vi kommer dela in killarna i 4 grupper. 3 grupper kallas till varje match. Det innebär att man vilar var fjärde match. Detta är i linje med fotbollsförbundets riktlinjer att ca 13 spelare ska spela varje match.
Inför varje match kommer kallelser att skickas ut. Det är jätteviktigt att ni svarar i tid för att tränarna ska ha möjlighet att hinna kalla eventuella extraspelare. En kallelse som ej besvaras bedöms som ett nej, jag kan inte spela.

Gruppindelning:

Viktor S
Marcus
Vidar

Ser fram emot en rolig matchsäsong

/Tränarna
Fotbollsträning
2020-04-19 17:06
På tisdag den 21/4 kör vi igång med den första fotbollsträningen på UIP . Alla byter om hemma.Tid 17:50
Välkommen!
Nyheter från sektionen