Länk till Träningar/matcher Umedalens IP Konstgräs
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Umedalens IF
FOTBOLL
P09

Piteå Summergames 2022
 
Tid:fre 01 juli, 09:00 - sön 03 juli, 22:00
Plats:Piteå
Aktivitetsinfo:Hej. Vi planerar att dela på PSG i sommar. Vi behöver veta om det finns intresse för det eftersom vi måste anmäla laget snarast.

Svara även i kommentarsfältet om ni som familj kommer att åka dit, det är en otroligt trevlig upplevelse för alla, och om ni i så fall kan hjälpa till med skjuts mellan boendet och matcherna. Matcherna är i regel två per dag, men det är även andra aktiviteter som parad och disko som är kul att vara med på. Det finns bussar på plats som man kan använda men det kan bli långa väntetider men  det går väldigt snabbt med några bilar som kan skjutsa grabbarna till och från matcherna. Spelarna bor i klassrum på skolor tillsammans med ledare. I priset ingår frukost, lunch och middag. Kvällsfika och eventuellt mellanmål får vi fixa själva.

Det finns en möjlighet att åka buss upp tillsammans med ett annat lag, men vi återkommer med detaljer när vi fått in era svar och fått information från cupen.

Priset för att delta blir 1800:- per spelare.

Om någon är intresserad att ta tag i försäljning av något, hitta sponsorer eller några annat kreativt så är det välkommet. Svara gärna i kommentaren om ni har några idéer på hur vi kan gå vidare med det.

Vad gäller boende för familjer så får man vara kreativ och kolla upp campingar, stugor med mera runt om i Piteå med omnejd.

https://www.piteasummergames.se

<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsorer UIF 2024