Välkommen !
Detta är Umedalens IF P06 hemsida. Välkommen!
Gruppindelning Dotcom Cup 2018
2018-09-19 21:29
Samling söndag 23/9 kl.08:30 på Umedalens IP. Matchstart för båda grupperna är Kl.09:00.

Umedalen 1.
Arvid B, William L, Elias S, Mustafa A, Isak S, Theodore O, Gustaf L, Karl L, Nils R, Pavel L, Eskil T, Johan G-T.

Umedalen 2.
Noel F, Simon B, Filip M, Jonathan S, Hugo S, Achmed M, Vilfred B, Oliwer S, Minton L, Albert V, Elias P, Max N.

Dotcom Cup 2018
2018-09-19 20:00
Inom kort kommer kallelse till arbetsuppgifter under Dotcom Cup 2018 som går av stapeln söndag 23/9.
Kan Ni inte hjälpa till under Era tilldelade pass så ligger ansvaret på Er att byta/ordna ersättare så att passet blir tillsatt. Vi ledare kommer inte att ha tid/möjlighet att ordna in ersättare till pass som inte blir tillsatta.

Mvh. Ledarna
Slutspurt!
2018-09-13 22:17
Nu går vi in i slutspurten av denna fotbollssäsong där vi kommer att träna endast torsdag 20/9 inför vår egen 9-manna cup som spelas söndag 23/9.

Vi ledare vill passa på att tacka både barn och föräldrar för en mycket väl genomförd säsong!

Med vänlig hälsning ledarna!
Höstsäsongen 2018
2018-07-30 22:10

Inför höstsäsongen vill vi ledare att Ni föräldrar respekterar dom kallelser som kommer ut i era mailboxar.

OBS! Får ni inte kallelser ligger ansvaret på er föräldrar att kontakta en ledare i UIF P06.

Vi vill att Ni svarar JA eller Nej på dom kallelser som kommer gällande träningar/matcher och övriga aktiviteter.

Svarar Ni inte JA eller NEJ så tolkar vi ledare det som ett NEJ. Skulle Erat barn ändå dyka upp på match så får dom givetvis spela den matchen. Detta kommer att följas upp med ett samtal där vi för en dialog kring händelsen.

Detta förtydligande gör vi för att underlätta för oss ledare att inte behöva jaga spelare till matcher och övriga aktiviteter.

Sen vill vi ledare att ni föräldrar stöttar era barn att åka iväg på träningarna, vi ser helst att dom tränar minst två gånger/vecka, gärna tre, det blir bara roligare på träningarna och matcherna för barnen och vi ledare!

Mvh. ledarna.

Packlista Piteå Summer Games
2018-06-27 20:39
Packlista till Piteå Summer Games.

• Luftmadrass och pump eller liggunderlag.
  • Sovsäck, eller täcke.
  • En filt att lägga under madrassen så det inte gnekar så mycket, och skulle det vara kallt i klassrummet är den i stället bra att ha som extra för att hålla värme.
  • Sovkläder.
  • Öronproppar (kan vara bra att ha med Micke i rummet :-)
  • Fotbollsstrumpor flera par.
  • Benskydd.
  • Fotbollsskor (gärna ett extra par om man har).
  • Löparskor (Fritidsskor).
  • Spelarshorts gärna flera par om man har.
  • Matchtröja.
  • Enklare skor, ex crocs.
  • Underställ (kan bli kallt och regnigt).
  • Regnjacka+Byxor.
  • Hygienartiklar (ex.vis: tandborste, tandkräm, schampo, ev. mediciner). Vet man av sig att man brukar få skavsår eller huvudvärk eller liknande, måste var och en se till att ta med skavsårsplåster och huvudvärkstabletter för eget behov.).
  • Underkläder.
  • Handduk
  • Badbxor, kan bli ev. bad.
  • Ryggsäck eller liknande (för att ta med sig fotbollsskor/ombytesskor m m till och från match)
  • Vattenflaska.
  • Kläder och skor till ev. ”disco”
  • Två märkta galgar (praktiskt att hänga upp sina kläder på i klassrummet)
  • Plastpåse för smutstvätt
  • Fickpengar till godis/chips. OBS! Får inte förtäras före sista matchen den dagen.

Märk gärna kläder och ägodelar så är det lättare att hålla ordning på grejorna i klassrummet där ni bor.

OBS! Mobiltelefon/Ipad medtages på egen risk. Ledarna ansvarar inte för den utrustningen.

Fler regler kommer att komma ang godis,sängdags och uppförande under cupen.

Vid frågor kontakta någon av oss ledare!

Mvh. Ledarna.