Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen!
Välkommen till säsong 2019!

Nya och "gamla" spelare är välkomna!

Träningstider på Umedalens IP, konstgräs:
Måndag kl. 17.45-19.15 
Onsdag kl. 17.45-19.15

Vi tränar kl. 18-19 på konstgräset. Kl. 17.45-18 värmer vi upp och kl. 19-19.15 är avsatt till eftersnack.

Här anmäler du dig om är intresserad av att spela:

Kontaktinformation:
Thomas Ylvin - lagledare - thomas@ylvin.com 070-311 76 69
Tomas Jakobsson - tränare - tomas.jakobsson@live.se - 070-584 11 89
Johan Reichler - tränare
Lena Nordling - tränare
Frans Hansson - tränare

Träningsavgift:
500 kr x 2. En avgift för våren och en för hösten. Träningsavgiften går till laget. Föreningsavgiften betalas separat direkt till föreningen. 


F07: Träning startar 24/4, kl. 17.45-19.15
2019-04-22 13:36
Säsongens första träning med flickor 07 är 24/4 kl. 17.45 på Umedalens IP, konstgräs. 

Välkommen! Ta gärna med en kompis som också är nyfiken på fotboll.

Hälsar tränarna 
Flickor 07, föräldrarmöte 13/2 2019
2019-01-21 21:41
Umedalens flickor 07 bjuder in till föräldramöte onsdag 13 februari 2019, kl. 19-20.30 på Musköten. 

Vi tränare önskar ha dialog med er om den kommande säsongen gällande exempelvis deltagande i cuper, seriespel, träningsoveraller och hur det ska finansieras. Föräldrar till nya och nygamla spelare är också välkommen! 

hälsar Tomas, Lena, Johan, Frans och Thomas 
Samling inför match
2015-08-26 21:28
I kolumnen till höger, under kommande matcher, ser ni tider då matcherna börjar. Vi samlas alltid 45 minuter innan matchstart. Med andra ord - om matchen startar kl. 10 samlas vi kl. 9.15. /Tränarna
Tränaren har ordet
2015-06-02 10:38

Hej!

Nu har fotbollssäsongen kommit igång ordentligt. Vi tränar och spelar matcher varje vecka fram till sommaruppehållet. Det är oerhört glädjande att se laget spela matcher tillsammans, ibland i ösregn och ibland i trevligare väder. På matcherna uppmuntrar vi spelarna att göra det som vi tränat på, det kan till exempel vara att driva bollen eller att passa till en lagkamrat. Resultatet bryr vi oss inte om. Däremot gläds vi åt de många prestationer som alla spelare gör. På träningarna följer vi en planering där grunderna i fotboll gås igenom. Läs gärna hela planeringen som också innehåller mål med fotbollsträningen som vi tränare har satt upp delvis tillsammans med barnen. Planeringen finns under fliken "Dokument".  Det är viktigt att barnen är delaktiga i träningarna och vi försöker vara lyhörda för deras önskemål. Senast spelarna fick frågan vad de ville göra på träningen, dominerade två önskemål; att leka och att gissa djur. Gissa djur är något vi har gjort på varje träning, djuret har oftast en koppling till den lek som vi också leker. Denna vecka har vi fått önskemålet att barnen ska komma överens om ett djur och vi tränare ska gissa. Det blir spännande!


Tränare Thomas Y har också axlat rollen som lagledare. Det är ett omfattande arbete och han gör en fantastisk insats. Thomas håller också i det föräldramöte som äger rum 2/6 i samband med träningen. Jag som skriver detta har då tillsammans med Kathrin och Frans förmånen att få träna skott (som är dagens tema) tillsammans med era glädjespridande barn!   


Hälsar Tomas J

Levande IP - information
2015-05-20 21:22
Lagsidan på sportadmin

Här är en länk till lagets sida på sportadmin i fall ni inte hittat dit ännu. Där ska ni förhoppningsvis hitta all information om kommande matcher med mera...Matcher och resultat

Här kan ni följa lagets resultat och aktuella tider. 
Levande idrottsplats

Som ni vet ska föräldrarna till laget ställa upp på levande IP och sälja fika och mat i kiosken. 
Pengarna går till laget så att vi kan bygga upp en bra ekonomi som vi sedan kan använda för cuper.

Ni får skriva in er själva på schemat. Gör det senast sista maj. Har vi inte täckning på alla pass får vi problem. 

Det finns säkert massor av frågor och vi har inte mer information om hur det går till än det som står nedanför. 
Det har varit väldigt svårt att få ut samlad information från klubben och kansliet. Har ni frågor, kontakta kansliet. Dela gärna med er av svaren i vår gästbok. 

Skriv in er i schemat härAllmänt om levande idrottsplats som kansliet skickat ut. 
 • Försäljningen på IP under matchhelger är dels mycket väderberoende men även beroende av vilka lag som spelar och hur många matcher det är under dagen.
 • Generellt kan man säga att ju yngre ungdomar som spelar, desto fler åskådare. Två parallella 7-mannamatcher drar ganska stor publik.
 • Kioskförsäljningen bör komma igång minst en kvart före första match. Om det exempelvis saknas mjölk eller sallad. Ta pengar ur kassan och handla det som behövs på ICA Kvantum. Kvitto läggs i kassaskrinet. 
 • Hamburgerförsäljningen bör komma igång senast klockan 11.00. När det gäller hamburgarna så är det klokt att inte tina för många åt gången då åtgången är svår att beräkna.
 • Om det är fint väder så se till att så mycket av försäljningen hamnar utanför kiosken. Exempelvis så kan man förutom hamburgarna även sälja godis och läsk mm på ett mellan de båda luckorna. Ställ även kaffet på ett bord utanför så går försäljningen smidigare. 
 • Eftersom det inte finns rinnande vatten så rekommenderar vi att ni har ett par hinkar med diskvatten och handdukar så ni emellantåt kan skölja och torka händerna. Handsprit finns i kiosken.
 • Det optimala är att 4 personer jobbar per arbetspass. En person ansvarar för hamburgeriet, två personer som sköter kioskförsäljning och en person som är hjälper till att fylla på från förråd, koka kaffe och sköter matchklockan/speakeriet.
 • Utöver detta rekommenderar vi även att spelare från de lite äldre ungdomslagen kan hjälpa till. Exempelvis vid fint väder gå runt och sälja läsk och godis.
 • Matchklocka ska användas för 9-manna och 11-mannamatcher. Utse en person som hämtar klockan hos vaktmästaren och sköter tidtagning. Klockan kan stå i kiosken men strömmen måste slås på i sekretariatet på andra långsidan av planen.
Förberedelser
 1. Arbetslaget ska vara på plats senast en timme före första match och möts upp av representant från fotbollssektionen/styrelsen.
 2. Lagets representanter får en instruktion av ansvarig UIF:are var allt finns att hitta.
 3. Hämta vatten i dunkarna som finns i kiosken. Vatten hämtar du i Musköten eller i lilla garaget till vänster om omklädningsrum 8. Kolla med vaktmästaren så låser han upp dörren till städskrubben där det går snabbt att fylla dunkarna.
 4. Börja med att koka kaffe och fyll den stora termosen med tapp i botten. Om termosen inte finns i kiosken så finns den i det vänstra höga skåpet i köket. Hissa flaggan.
 5. Ställ fram och gör i ordning bord och grill. Grillen finns i utrymmet bakom kiosken. Ställ fram två bord. Grilltillbehör finns i avsedd låda i ett skåp i kiosken.
 6. Använd vagnen som finns i utrymmet bakom kiosken och hämta varorna i Levande IP-förrådet.
 7. Tina bröd, blanda saft, ställ in kylvaror i kylen.
 
Facebook