Välkommen
Detta är vår hemsida. Här kan ni hitta träningstider och kommande matcher m.m.
Bland dokumenten finns bland annat gruppindelning för matchspelet
Matcherna i Fotbollsfestivalen
2017-07-11 12:18
Hej!
Nu ligger matcherna i fotbollsfestivalen ute på hemsidan
Vi har anmält 2, lag Gul och Svart. Båda lagenen spelar 6 matcher under festivalens 4 dagar. samtliga matcher är på Nydala. Kallelser kommer, glöm inte svara!
Nedan följer lagen, om vi missat någon som ska vara med hör av er omg till Mattias!
Lagen är följande:

Viktor F
Inför futsal
2016-11-03 21:15

Under futsal-säsongen kommer vi att använda samma matchtröjor som under sommaren, samt svarta shorts och gula fotbollsstrumpor. Förutom det så gäller benskydd. Ta gärna med en vattenflaska, det kommer att behövas. De som vill stå i mål behöver även ta med sig långbyxor.

Medtag: matchtröja, svarta shorts, gula fotbollsstrumpor, benskydd, inomhusskor och vattenflaska samt långbyxor om man vill stå i mål.
Uppdaterad match och gruppindelning
2016-08-23 20:02
Nu finns en ny version av gruppindelning och matchfördelning under dokument på hemsidan