Länk till Träningar/matcher Umedalens IP Konstgräs
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Umedalens IF
FOTBOLL

Målsättning och syfte för ungdomsverksamheten

Umedalens IF har som målsättning att ”Alla barn och ungdomar som vill, skall kunna spela fotboll i Umedalens IF”. Umedalens IF vill att alla barn och ungdomar som vill ska kunna vara en del av föreningen och strävar därför att utifrån träningsmöjligheter och tillgång till ledare välkomna alla som vill spela fotboll hos Umedalens IF. Barn – och Ungdomsverksamheten ska skapa en glädje förknippad med idrott och Umedalens IF. Föreningen strävar efter att det ska finnas lag för varje årskull samt att starta upp nya lag för dem som fyller 7 år. 

  

Umedalens IF ska erbjuda barn och ungdomar en utvecklande fotbollsverksamhet anpassad efter Svensk Fotbolls Utvecklingsmodell. 

  

Ungdomsverksamheten inom Umedalens IF syftar till att: 

-          Lära ut och träna fotboll för barn och ungdomar upp till 16 år. 

-          Skapa en glädje i att tillhöra och spela för Umedalens IF. 

-          Skapa positiva känslor och erfarenheter kopplade till idrott. 

-          Öka motivationen och förståelsen för idrott och hälsa. 

-          Barn och ungdomar ska tycka det är kul med träning och fotboll. 

-          Erbjuda en allsidig och utvecklande träning för individen. 


Ungdomsdokumentet ska kontinuerligt utvecklas och uppdateras av föreningen i syfte att följa Riksidrottsförbundets ”Idrotten Vill” och de värderingar Umedalens IF och Svensk Fotboll står för. 

 
Huvudsponsorer UIF 2024
Fotbollens Sponsorer 2023