Länk till Träningar/matcher Umedalens IP Konstgräs
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Umedalens IF
FOTBOLL

Ekonomi

Lagkassa 

Varje lag ansvarar för sin egen ekonomi. De konton som finns för den ekonomin måste tillhöra föreningen, alltså administreras av kansliet. Som spelare som av en eller annan anledning inte längre tillhör laget och därmed också lämnat föreningen lämnar då också lagkassan utan ersättning.

 

Varje lag betalar en fastställd avgift till föreningen för att täcka de gemensamma kostnaderna. 

  

Kontaktperson på kansliet i dessa frågor: alexander.lindgren@umedalensif.se 

 

 

 

Avgifter

Som spelare i Umedalens IF ska man betala två avgifter, en medlemsavgift för att vara medlem i föreningen samt en träningsavgift. Träningsavgiften delfinansierar lagets verksamhet vilket gör att den är lite olika beroende vilket lag man tillhör. Båda avgifterna faktureras av kansliet genom sportadmin så det är viktigt att lagen har en uppdaterad lista på spelare i systemet. När betalningen är gjord så kan både kansliet och ledarna i systemet se det. Medlemskapet tecknas av alla i föreningen och i den ingår fri entré till våra seniorlagsmatcher i grundserien.  

  

Kontaktperson på kansliet i frågan: kansli@umedalensif.se 

 
Huvudsponsorer UIF 2024
Fotbollens Sponsorer 2023