Futsalträning
2018-11-01 21:42
Hej!
Nu börjar det bli klart hur F17-laget ska träna futsal i vinter.
Vi kommer att ha en ”egen” futsalträning i veckan på tisdagar 17-18.30.
På onsdagar och torsdagar tränar de spelare som Janne Eliasson plockar upp med damlaget. Eventuellt blir det en träning till i veckan, dock oklart när i dagsläget.

Vi har tidigare år märkt att både tjejerna själva samt föräldrar upplevt en stress kring att hinna med två idrotter under vinterhalvåret.
När sedan skolarbetet kräver mer och mer tid, tycker vi att det egentligen inte är rimligt att tjejerna trippelidrottar, vilket ju faktiskt blir fallet när de ska spela fotboll, futsal samt innebandy eller annan vinteraktiviteter.

För att dessutom respektera innebandyns verksamhet och förenkla för tjejerna rekommenderar vi att tjejerna håller sig till en idrott i vinter.

Med detta sagt är det ändå självklart ni själva tillsammans med ert barn som bestämmer hur ni vill göra.
Men förra året i backspegeln har vi dock följande önskemål och tankar kring verksamheten.

I annat än i undantagsfall tränar man max 1 träningspass/kväll.
På helgerna spelar man max 2 matcher och inte mer än 1 match per dag.
Träningsnärvaro och nivå kommer att ligga till grund för uttagning till match i F17-serien. Tjejerna som inte spelar innebandy eller deltar i annan sport kommer att prioriteras i matchuttagningen.

Futsalträning 2018-11-01 21:42

Olles Spår Sponsorer 2017/2018