Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Sommaruppehåll, info & träningstips
2018-07-02 19:58

Hejsan allesammans

Vilken fantastisk vår och försommar vi har haft med grabbarna, tusen tack för att vi får låna dem! De har tillsammans blivit jätteduktiga på att vara bra kompisar och när vi behöver lägga mindre tid på onödigt tjafs så blir det mycket mer fotboll, och framförallt möjligheter att utveckla varje spelare och spelet.


Vi vill även passa på att tacka alla föräldrar som med beröm godkänt har hjälpt till med de uppdrag som varit. Ni som ännu inte har fått några uppdrag kommer beroende på hur sensommaren/höstens matcher blir få era uppdrag, mer info kommer.


Nu räknar vi inte mål & poäng men det har nog inte gått någon förbi att Umedalen P10s samtliga tre "lag" har varit väldigt tuffa att möta i de sammandrag som vi har spelat, så vi Ledare är supertaggade och längtar redan till den 1 augusti när vi drar igång träningarna igen :-) 

Facebook
Gå gärna med i Facebook-gruppen https://www.facebook.com/groups/Umedalen.P10/ Det är en sluten grupp för oss föräldrar med barn i Umedalens Pojkar 10! Här kan alla vara med och tex lägga upp bilder och bjuda in till spontanträffar på fotbollsplanen vid gamla Granhäcken mm. Tänk bara på att inte dela vidare bilder mm utanför gruppen. Inte någon överdriven aktivitet här så det vore kul om fler vill vara med och bidra.


Tips för hemmaträning:
Fotbollstränare/gummisnodd

Hjälpmedel till fotbollsträning, perfekt för att träna passningar, skott med mera på egen hand. Justerbart midjeband mellan 66 och 112 cm.
Fäst midjebandet runt midjan och bollen i bollhållaren och börja träna.
https://www.xxl.se/pure2improve-fotbollstranare/p/1138289_1_style

Football rebounder 
Det perfekta verktyget för dig som vill finslipa på bollkänslan. Kraftig konstruktion gör det hållbart. 100 x 100 cm stort. Hopfällbart. Justerbar vinkel.
https://www.xxl.se/goalz-football-rebounder-play-100-x-100-cm/p/1146558_1_style

Ha nu en underbar sommar så ses vi igen den 1/8

/Ledarna Umedalen P10
http://bit.ly/UmedalenP10
Umedalen.P10@icloud.com
 
Facebook